سلام من یه دختر ۶ماهه دارم .شوهرم خستم کرده با کل خانوادم لج افتاده تو حنابندون بین ۲تا خانواده یه دعوا سر سری شد اما بعدش آشتی کردن به این دعوا ربطی نداره کلا شوهرم میریم خونه مامانم نمیخواد کسی بیاد و کسی منو بچه رو ببینه خواهر برادرام این میاد پا میشن میرن اینقدر ک اخم و تخم میکنه یه راست میره تو اتاق تو هال و تو جمع نمیاد ما رو هم حق نداریم تو هال بریم میگ خانوادت در حد من نیستن و فرهنگ ندارن و فلان در صورتی ک کمتر از گل بهش نمیگن حتی ماشین داداشم تو حیاط باشه بابام میبره بیرون ک این آقا ماشینو داخل بزاره....اونروز اونجا بودیم بچه داداشم اومده بود همچین بچه رو دعوا کرد حالا بابام میگ بچه ۷ساله رو چرا دعوا کرد اون ک کاری نکرده بود به نظرتون روانیه؟یه وقت خوبه یه وقتا بد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه حرفا میزنه میگ باید خانه رو بفروشن داداشات و بیرون کنن سهمتو بدن همش میگ بابات باید به تو ۲میلیارد بده خیلی خانوادگی پولکین...خودشم ۲تا خونه و ۲تا ماشین داره آتش نشان هست
[QUOTE=317795509]خانوادتون زیاد میان منزل شما [/خواهر و داداشام اصلا نمیان مامان بابام عید اومدن مامانمم بچم به دنیا اومد یه چند روز موند رفت من هفته ای یه بار میبره ۱ساعت و نیم فاصله دارم با خانوادم
اگه میتونی ببرش روانپزشک یه دارو بگیره کلی خوب میشه یواشکی علایمشو به دکتر بگو به خودشم بگو بریم باه ...
اصلا قبول نداره خودشو از همه بهتر میدونه میگ اونا در حد من نیستن من فکر میکردم اجتماعی نیس ولی با خانواده خودش خوبه .خیلی حسوده میبینه بابام به داداشام خونه داده میگ باید بندازتشون بیرون
۵ساله ۳سال و نیم تو عقد بودیم اونموقع هم میگف کسی خونتون نیاد ولی الان خیلی بدتر شده میگم خونه تو ک نیس تعیین تکلیف میکنی اونا هم ذوق دارن خاله هاش دایی هاش میان بچه رو ببینن میگ مگ نمایشگاهه
از یه طرف اذیت های بچه از یه طرف مامانم زنگمیزنه گله میکنه ک بابان غصه میخوره میگم مادر من چیکار کنم میخوای نیاممیگ نه دلمون یه ذره شده این اخلاقش و بهتر کنه