2777
2789

وزنش کمه  چی  بهش  بدم بد غذا  هم هست؟ اصلا  خوراکی زیاد نمیخوره بیشتر وقتا نان خالی میخوره 

کابر قدیمی هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر جوانه اگه گرفتی برند معتبر و از جای معتبر خرید کن بعضیاشون که چاق کننده هستن توش کورتون داره کبد داغون میکنه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
زینک میدم بهش  

سلام

شربت زینک پلاس 

هفته ای یک بار قرص ویتامین د۳

اجیل

میوه

اب میوه

خرما

عسل

شیرموز و خرما و عسل

جوانه گندم 

سویق های گندم وجو و عدس و‌سنجد بریز تو غذاهاش مثلاکباب شامی بجای ارد سوخاری بریز توش

عصاره ی قلم گاو رو بگیر بریز تو غذاهاش مثل خورشت

شربت اشتهااور انار بده ازشرکت باریج اسانس

سالها اینا رو دکترا گفتند و دادم پسرم و خوب شد شکر خدا 

نه چرت گفته.باید تغدیش خوب باشه پودر جوانه گندم‌ چی داره.غذاش خوب نیست فقط نون میخوره گوشت و مواد پروتیینی همراه کربوهیدرات بخوره بهش میوه بده شیر بده و عدسی و ...

فقط یه وعده غذایی نیست باید کل وعده های غذایش خوب باشه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
نه چرت گفته.باید تغدیش خوب باشه پودر جوانه گندم‌ چی داره.غذاش خوب نیست فقط نون میخوره گوشت و مواد پر ...

نمیخوره هیچی غذاابکی  خورشت سوپ  اصلا فقط کباب سرخ کرده برنج ماست پنیر تخم مرغ میخوره ما اصلا وضعیت مالی خوبی نداریم ماهی یک بار گوشت مرغ  وماهی میخوریم اونم نداشته باشیم نمی خوریم بچم بیشتر سو تغذیه شده😔

کابر قدیمی هستم 
نمیخوره هیچی غذاابکی  خورشت سوپ  اصلا فقط کباب سرخ کرده برنج ماست پنیر تخم مرغ میخوره ما ا ...

الان دیگه واسعه همه سخت شده 💔.تخم مرغ خیلی خوبه بهترین منبع پروتئینی هست .هر روز تخم مرغ بخوره خوبه .ماستم پروتئین و کلسیم داره خوبه .خودشم بد غذاست نمیشه خورشت نخوره گولش بزن بخوره بگو بزرگ نمیشی فلانی خورشت میخوره رشد کرده تو بعد کوچلو میمونی. تخم مرغ پنیر خوبه واسعه صبخونش، این نون های پروتئینی یا نون جو دوسرپرک که مغازه ها دارن روزی دو تا برش خوبه، میتونه وعده خوبی برای صبحش باشه نون سنگک هم خیلی خوبه.دیگه عدسی و لوبیا اینا هم منابعه پروتئینی هستن همش که نمیشه گوشت و مرغ خورد ماکارونی و سویا هم پروتئین دارند 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم