fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 عنوان چیکار کنم تو مدرسه خیلی تنهام😭😭😭💔 3855 بازدید | 30 پست بچه های لعنتیش یه جورین من فکر میکردم تو یه اکیپی هستم ولی حسابم نمیکردن 🥺💔هم از عکسشون کات کردن منو هم تولد گرفتن برای یکی به من نگفتن 💔😭😭الان من تو کلاس تنهای تنهام هر روز که برمیگردم کلی گریه میکنم فکر نمیکردم اینکارو باهم بکنن من فقط با اونا بود که ارتباط گرفته بودم اخه😭افسردگی شدید گرفتم من💔💔💔 بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤 1402/08/26 | 12:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرعیان عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 152 کلاس چند پسر،مرد،آقا،boy هستم...ببخشیدکه اینجام..صرفا جهتکسبتجربهاینجام
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 کلاس یازدهمم💔 سال پیشم بودم تو این مدرسه بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 کلاس چند ۱۱ بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3003 چرا چیشدع مگ خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
سرعیان عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 152 کلاس یازدهمم💔 سال پیشم بودم تو این مدرسه خب تنهایی بهترهدوستای امروزی دوزارم نمی ارزن پسر،مرد،آقا،boy هستم...ببخشیدکه اینجام..صرفا جهتکسبتجربهاینجام
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 چرا چیشدع مگ توضیح دادم بالا عزیزم بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3003 بیخیال بابا سرت ب درس و مشقت باشعکاری ب ای خاله زنک بازیا نداشته باش خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 خب تنهایی بهتره دوستای امروزی دوزارم نمی ارزن اره ولی نه تو جمع مدرسه... همه دارن میگن میخندن من تنهام اونجا.. بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
00cherry00 عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 1877 😂😂😂بیخیال بابا.کتاب ببر بخون خوش بگذرون تنهایی اکیپ ها معمولا آخر عاقبت ندارن
تیربانو عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 11150 کلاس یازدهمم💔 سال پیشم بودم تو این مدرسه بیخیال گریه چرادختر بشین درساتو بخون سال بعد دوازدهم و بعدش کنکوراین رفیق بازیا ب درد نمیخورهدرستو بخون دانشگاه دزست حسابیاونجا کلی دوست پیدا میکنیحالا منم مدرسه بودم با همه رفیق بودم ولی بعد که تموم شد اصلا دیگه از هم خبر نداریم برام مهم نیس
panah_ir عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 3003 این دوستیا آخرش میشع پشیمونی#تجربه خدا جونم !تو که میدونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات میفرستی رفیق🤍
fatimasadatiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 7034 بیخیال بابا سرت ب درس و مشقت باشع کاری ب ای خاله زنک بازیا نداشته باش خب من چطوری از ساعت ۷ صبح تا ۳ تنها باشم ببینم همه دارن میگن میخندن خیلی پاین باهم؟ 🥺 بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤