2777
2789
عنوان

به هرچی فکر میکنم همون میشه😭

600 بازدید | 17 پست

یهو با خودم یچیزی میگم مثلا میگم بچه فلان همسایه اگه اون بمیره چقدر تنها میشه... بعد یهو میگن چندهفته بعد. سکته کرده مرده.. یا یاد یچیزی یا یه کسی میفتم، مثلا همکلاسی دبستانم.. تو خیابون میبینمش.. میگم فلان لباسو کاش نخریده بودم.. یهو میبینم فروشنده مرجوعی زده برا خودش.. 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

فکرای مثبت کن

بنویس افکار مثبت رو 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میریزن سرت میگن حستو ب ما هم بگو

من که نگفتم حس شیشمی ام 😄

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

سق سیاهی خواهر (املای صحیحشو نمی‌دونم)

اینکه دوستمو تو خیابون میبینم چه ربطی داره... بعدشم همش که مربوط به چیزای بد نیست من حتی به زبون هم نمیارم. همینجور یهو بهش فکرمیکنم

شاید روحت اگاهه و میخواد این اگاهی رو به جسمت بده ! وای چی گفتم اصلا ولش

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اینکه خیلی خوب قدرت جذب افکارت زیاده به چیزای خوب و خیر برای خودت و اطرافیانت فکر کن

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)