2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همه چراغ ها روشنه ،ولی دلم آروم نمیگیره

پس بگیر بخواب

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
🤣🤣،منم همین فکرا داشتم ولی حالا تنهام

منم تنهام 

متنفرم از این ترسم بقیه راحت میخوابن حسرت میخورم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
همه چراغ ها روشنه ،ولی دلم آروم نمیگیره

هیچی نیس ایه الکرسی بخون تسبیحات حضرت زهرا رو بگو دلت آروم‌میشه منم شبا تنها میخوابم حتی شوهرم ۱۰روز میره مسافرت بازم تنها هستم خونه 

خونه ما ۲طبقه ۴واحده 

۲سال پیش ۱۰ روز رفت مسافرت من کل این ۱۰روز رو خونه تنها میخوابیدم حتی تو ساختمون هم کسی نبود شبا فقط من بودم درو قفل میکردم میخوابیدم هیچ چی نیس خیالت راحت 

خب هنوز میترسم ک خوابم نمیبره

بخواب به چیزی فک کن ک بهت آرامش میده و خوش حالت میکنه

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم
منم همینجور خیلی اذیت میشم ،انقد هم سرم درد میکنه

من تازه داشتم بهتر میشدم 

که اینجا نشستم تاپیک ترسناک یکیو خوندم دیگه صدبرابر بدتر شدم😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
هیچی نیس ایه الکرسی بخون تسبیحات حضرت زهرا رو بگو دلت آروم‌میشه منم شبا تنها میخوابم حتی شوهرم ۱۰روز ...

عزیزم خوندم ولی از ترس میلرزم،خیلی خوبه ک شجاعی 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز