2777
2789
عنوان

من با این درد چ کنم؟؟

183 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

لطفا اگه میتونیین کمکم کنید 

امروز رفته بودم خونه ی بابامینا ک مستاجر بابامینا منو صدا کرد و گفت شوهر خواهرت هی میفته دنبالم هی میگه با من دوست شو منم بهش میگم تو زن داری زنت از من خشگلتره برگشته میگه ن اون چیزایی ک من میخوامو زنم نداره تو داری 

من زنمو دوس ندارم با لباساشو طلا جواهراش😏 میذارم خونه ی باباش 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره ابجیم چقد دلم بارش میسوزه منم بهش گفتم ایراد نداره همین حرفارو خودم ب دومادمون میگم 

اصلا میرم ب مامان بابام میگم گوششو بپیچونه خلاصه اومدم گفتم بابام از اونور گفت ب ابجیت چیزی نفهمون ولش کن چ کار کنیم 😔😔من گفتم میگه مشه هیچ کاری نکنیم مثلا دخترته اگ شما خونوادشین باید ی کاری کنید ک ب گوه خوردن بیفته

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

بیچاره ابجیم تازه بچش ب دنیا اومده تازه ی ماهش شده 

شاید حقیقتو نمیگه بی گُدار ب اب نزن

اتفاقا بهش گفتم ک همین حرفای ترو میخوام ب مامان باباو دومادمون بگم زنه گفت بخدا من ب داداشتم گفتم ب. مامانتم خجالت میکشم بگم 

خب ببخشید اول چندتا چوب کلفت تو باسنش جاساز کنید بعد خواهرت مهریشو بزار اجرا طلاق بگیره بیشرف عوضی

اتفاقا همین کارو میخوام بکنیم بی شرفو

زنه متاهله؟ بیچاره آبجیت

اره بابا دوتا بچه داره 

عجب ازاین مردای هول

ی مشت بی عرضه و نر ک اسمشون مرده 

چرا خانوادت میگن آبجیت نفهمه؟

چون ب اصطلاح زندگیش خراب نشه مبادا طلاق بگیره ابروشون بره