2777
2789
عنوان

خریدن ناز شوهر

294 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من چند روز پیش سر  یه موضوعی از دست شوهرم ناراحت شدم و خیلی  سرش داد و بیداد کردم و عصبی شدم و میدونم که خیلی  کارم زشت بوده 😔😔😔الان هر چقدر باهاش صحبت میکنم و پیام میدم هنوزم ازدستم ناراحته و باهام خیلی  سرسنگینه من خودم میدونم کارم بد بوده حالا چیکار کنم زودتر این وضعیت تموم بشه و از  دلش در بیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم نازشو نکش دیگه 

همینکه معذرت خواهی کردی کافیه زیاد به این قضیه اشاره نکن سعی کن خوشحالش کنی تا فراموش کنه 

و عزیزم دیگه این رفتارو تکرار نکن اگه زندگیتو دوست داری با مرد باید با نهایت سیاست رفتار کرد حالا گاهی غر زدن اشکال نداره ولی بی احترامی نکن که زود از چشمش می افتی

شما هر جور صلاح زندگیت رو میبین همون کار رو کن 

ولی تجربه من هر وقت معذرت خواهی میکنم بیشتر میره تو فاز قهر و کلاس 😂

برای همین دست پیش میگرم پست نیوفتم خودمو نارحت تر از اون نشدن میدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

نيني سايت : 😮سرزمين عجايب 😮                                         

فعلا بهش حق بده، با ادامه دادن عذرخواهی رو اعصابش نرو، ولی مهربونیتو‌ قطع نکن، ضمنا بنظرم هر چی بیشتر ادامه بدی ناز اونم ادامه پیدا میکنه و حق بجانب‌تر ازت دوری میکنه

رو خودتم کار کن که دیگه نه زود عصبانی بشی( حتی وقتی حق باهاته) و نه از کنترل خارج شی، ترفندای کنترل خشم رو یاد بگیر

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 

اگه خیلی قضیه جدیه و زیادی بد باهاش حرف زدی قطعا باید از دلش دربیاری

اگه همسرت اهل گفتگو هست، فعلا یه کم بهش زمان بده که عصبانیتش یه مقدار کم بشه. بعدا بشین باهاش حرف بزن و ازش عذرخواهی کن

و سعی کن شرایطی رو فراهم کنی که بیشتر از اینکه خودت حرف بزنی، اون حرفاش رو بزنه و خودش رو تخلیه کنه

شاید یه موقع حرفی هم بگه که ناراحت بشی اما اون لحظه چیزی نگو. اگه میخوای کدورت بینتون تموم بشه چیزی نگو و بذار زود تموم بشه

البته این کار در صورتی خوبه که این گفتگو طولانی نشه و منجر به بحث و دعوای مجدد بینتون نشه