2777
2789
عنوان

مشاور زندگی بهتر

784 بازدید | 11 پست

سلام من خیلی پرخاشگر شدم اصلا رابطم با همسرم خوب نیس تا دعوا مون میشه میرم اتاق جدا میخوابم اگه بیاد طرفم جیغ داد میکنم گریه اصلا دست خودم نیست ازش خیلی سرد شدم نمیدونم  باید چکار کنم از طرفی دوسش دارم از طرفی دلم میخواد سر به تنش نباشه کلافه شدم از این وضع خودم هم موندم چی میخوام بخدا    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت دعوا جدا خوابیدن بدترین کاره

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اره اصلا نمی تونم گذشته رو فراموش کنم همینم باعث شد رفته رفته بدتر بشم داغونم 

اره دیگه تمام مشکلات ما برمی‌گردن ب گذشته و شما باید گذشته رو فراموش کنی چون خودت اذیت میشی گلم🥰ی روان شناس خوب هم می‌تونه بهت کمک کنه

یا دهنده بی منت😌😉
اره دیگه تمام مشکلات ما برمی‌گردن ب گذشته و شما باید گذشته رو فراموش کنی چون خودت اذیت میشی گلم🥰ی ر ...

ترسم ازین فراموش کنم باز اتفاق بدتر بیفته ببخشم باز تکرار کنه بگه دفه قبل ک بخشید این بار عادی شده هزار یم فکر ذهنم مشغول کرده کاش بچه نداشتم راحت جدا میشدم غصه هیچی نمیخوردم دلم داره میترکه به هیچکی هم نمیتونم مشکلم بگم دلم خون چشم اشک

اره اصلا نمی تونم گذشته رو فراموش کنم همینم باعث شد رفته رفته بدتر بشم داغونم 

شاید دیگه همسرت عاقل شده باشه آخه مردا واقعا تا ۴۰سالگی زیاد عاقل نیستند 

تا گذشته رو رها نکنی هیچی خوب پیش نمیره اگه بخوای  روی گذشته باشی دیونه میشی بگذر دل کینه ای نباشون خودت اذیت میشی 

سرگرم کن مغزتو تا فکر کم کنی 

اگه دوست داری باهاشون برو بیرون کتاب بخون

یا دهنده بی منت😌😉