2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید

68 بازدید | 19 پست

نمی‌دونم از خدا چی بخوام شوهرم خییییلی بداخلاقه اصلأ با هر حرف و حرکتم از کوره در می‌ره نمی‌دونم چی بخوام از خدا مرگ نمیخوام چون دو تا بچه دارم چی بخوام فقط میگم خدایا خودت کمکم کن رحم کن بهم برام دعا کنین امشب خییییلی گریه کردم الانم با گریه می‌نویسم دعام کنید تورو خدا 💔💔💔🥺🥺🥺

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

اللَّهُمَّ إِنِّی أَطَعْتُکَ فِی أَحَبِّ الْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ التَّوْحِیدُ وَ لَمْ أَعْصِکَ فِی أَبْغَضِ الْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ الْکُفْرُ فَاغْفِرْ لِی مَا بَیْنَهُمَا یَا مَنْ إِلَیْهِ مَفَرِّی آمِنِّی مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ إِلَیْکَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الْکَثِیرَ مِنْ مَعَاصِیکَ وَ اقْبَلْ مِنِّی الْیَسِیرَ مِنْ طَاعَتِکَ یَا عُدَّتِی دُونَ الْعُدَدِ وَ یَا رَجَائِی وَ الْمُعْتَمَدَ وَ یَا کَهْفِی وَ السَّنَدَ وَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ یَا قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُوْلَدْ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوا أَحَدٌ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همه چیش ساختم با مادر بد اخلاق تر از خودش با تنهایی هام تو غربت

خدایا خودت شاهدی

دلمو خییییلی شکستن آخه به کی پناه ببرم میبینی و جواب نمیدی آخه من دردمو به کی بگم

نه پدر دارم پشتم باشه نه کسی اینجا کنارم موندم با ادمای پستت

چرا تنهام میذاری

من چی کار کنم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
ان شاءالله خدا همه مون رو نجات بده😭 بخدا منم بریدم دیگه ازین زندگی

چرا

تنهایی دلتنگی انتظار

انتظار کی؟؟

کسی که عاشقشم ولی رفته خیلی تنهام

بذار بره منم اینجور بودم برگشت و ازدواج کردیم الان روزی هزار بار میگم کاش زمان به عقب برمیگشت این غلطو نمیکردم حیف که نمیشه گذشته رو جبران کرد کاش انتخابم این نبود شش سال به پاش نشستم 💔💔💔

همش منتظرم که یه روز برمیگرده دلم میخواد با اون ازدواج کنم و نمیتونم به کس دیگه ای فکر کنم

اشتباه نکن لیاقت داشت نمی رفت همون بهتر که رفته ستده نباش عزیزم

واقعاااااا؟؟؟؟ بعد ۶ سال برگشت؟

نه شش سال با هم بودیم چند بار کات کردیم برگشت سری آخر هم قهر بودیم اومد خواستگاری همش میکف دوریم و طولانی شده بخاطر اینه زیاد قهر میکنیم ولی میدونستم اخلاقش بده میدونستم و خودمو بدبخت کردم همش میگفتم بدون اون نمبتونم

واقعا هم نمیتونستم به کس دیکه ای فک کنم بهترین خواستگارارو داشتم خر شدم خر

میشه برام دعا کنید اگه به صلاحم نیست،خدا از قلبم بیرونش کنه دوساله منتظرشم یه شبایی میخوام دق کنم ...

میفهمم حالتو فقط میگم خدایا اگه بصلاحش نیست بره و نیاد مهرشم از دلت بیرون کنه با دل شکسته م دعات حردم عزیزم 🌹💝 انشالله هرچی صلاحه بشه

یادمه به من میگفتن دعا کن هرچی به صلاحته بشه میگفتم صلاح من اینه من میدونم آخه بکو احمق تو میدونی یا خدا