2777
2789

داداشم یاد گرفته هی میگه یه چیز جدید میخوام من.

کلا خیلی خورد و خوراک نداره تو مدرسه معمولا خوراکی یا لقمه و اسنک اینا میخوره.

میبرمش مغازه میگم انتخاب کن یه دونه چیز کوچولو ورمیداره میاد.😬🤦🏻‍♀

هفته پیش سر یکی از رنگ تفریحا مامانم براش یه ظرف کباب تابه ای برد انقدر خوشش اومده بود.😂 هی میگه بیار بازم.

الانم هی میگه من یه چیز جدید میخوام نمیدونم دقیقا منظورش از جدید چیه. نظر بدید.🥲

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز 

لقمه نون پنیر 

کیک خونگی یا بسکوییت کرم دار 

خرما با گردو 

اسنک گوشت یا مرغ . 

همینا رو میذارم اکثرا بعضی وقتا خرما یا اسنک حذف میشه یکیشون

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

سمبوسه ،الویه اسنک همبرگر فلافل  کیک خونگی ،پنکک،معمولا بچه ها از خوراکی های بیرون خسته میشن دلشون خوراکی خونگی میخواد ،ببین‌مثلا الان دیگه هوا خنکه خراب نمیشه یه طرف کوچولو سالاد ماکارونی با چنگال براش بزارین زنگ‌تفریح بخوره کلی حال میکنه 

دوران مدرسه یه دوست داشتم هر چی شام داشتن لقمه میکرد می‌آورد ماکارونی، برنج و خورشت، کتلت، کوکوو... من یه مدت یه بیسکوئیتایی بود روشون دونه های شکر بود کیلویی میخریدیم ازونا می‌بردم با شیرکاکائو لیوانی که طعم بهشت میداد😅 میتونین تو خونه انواع کیک و کاپ کیک درست کنین ببره، میوه و... یکی از دوستام دخترش شلغم دوست داره براش پوست میکنه برش میزنه میبره میخوره