2777
2789
عنوان

ی دقیقه بیان🥴🥴😭😭😭

164 بازدید | 12 پست

خانومل کمک 

تولد خواهر زادمه فردا بعد العان خواهرم نمیتونه برنامه بچینه 

من و شوهرم و بچم گفته بود ا خودشون قرار بود بریم کافع حالا فهمیدیم کافه رو جمع کردند هیچ کافه دیگه هم قبول نمیکنه میوه و اینا ببریم داخلش ورودی هم میخان ما میخاستیم بریم کافه ک خوراکی و اینا از خود کافه بخریم چای و قلیون و از خودمون میوه و کیک از اینورم  حالا مادشوهرش گفته ما میایم خونتون تولد از طرفی شوهرش برداشته مهمون دعوت کرده 

در حضور بچه قلیون میکشید؟؟؟!

خب همون تو خونه همه چیو بچینید ی جشن کوچیک واسش‌ بگیرید بعدش فرداش ببریدش کافه بدون میوه!

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم شاغله  نمیشه

چ ربطی داشت؟

نگفتی واقعا جلو بچه قلیون میکشید؟

نکنید این کارو

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
  از اون حرفا بودا

چی از اون حرفا بودا؟

اشتباه میکنی  شما نکش قلیون  مردم دنیا رو ب خون میکشن حالا قلیون شد عکار زشت

عه ببخش من منظورم شما نبودی. اون خانوم دیگه رو ریپلای زدم. 

آخه من چ کار شما دارم عزیزم. معدرت میخوام اگه بد برداشت کردین.