2777
2789
عنوان

دوماه پیش همین جا تاپیک گذاشتم و از هدیه خدا نالیدم العان....

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست
منم هماتوم داشتم شیاف گذاشتم برطرف شد ولی خیلی ناشکری میکردم الان دخترم نزدیک 2 سالشه دیونشم ایشاالل ...

اگه سونو واژینال نمی‌کرد احتمالش خیلی کم بود طوری بشه دو روزه سقط شده بدنم کلن درد میکنه

غصه نخور حکمت خدا بوده مگه به حرف من و شما و هیجانات آنی ما خدا به یه بنده زندگی میبخشه و از یکی زندگی میگیره. اگه به نفرین ما بود که ۹۰ درصدمون الان زنده نبودیم خولست خدا بوده خودتو ناراحت نکن انشالله خیلی زود مامان می شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سونو واژینال نمی‌کرد احتمالش خیلی کم بود طوری بشه دو روزه سقط شده بدنم کلن درد میکنه

آره بنظرم چون نزدیکی نباید کرد خطر داره سونو واژینال هم انگار همونه دیگه چه دکتر احمقی چرا این سونو رو نوشته

آره بنظرم چون نزدیکی نباید کرد خطر داره سونو واژینال هم انگار همونه دیگه چه دکتر احمقی چرا این سونو ...

خود دکتر تو مطبش انجام داد همونجا دلدرد گرفتم اومدم دو هفته استراحت مطلق اخرشم