2777
2789
عنوان

درد بعد سزارین

169 بازدید | 12 پست
من الان ی هفته سزارین کردم جای بخیه ها و پهلو وخود مثانه ام خیلی درد میکنه طبیعیه
گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی وقتی اثرشباف میره دردششروع مبشه میخ‌ام ببینم طبیعیه تا کی ادامه داره
گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
شمیم جان الانم که استارتر بخاطر دردش تاپیک زده میریزن سرش که دکترت خوب نبوده و از این داستانا.... بابا یه دست دوتا لایه چاقو میخوره از درد یه هفته نمیشه اون انگشتوخم کرد چه برسه به سز که یه جراحی سنگینه.... استارتر جان حتما شیاف و مسکن قوی مصرف کن ایشالله زودتر خوب میشی. راستی قدم نورسیده ات مبارک عزیزم

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

عزیزم شما عمل شدی خب معلومه درد داره من که طبیعی بودم هم قبلش درد کشیدم هم بعدش جای بخیاهام درد داشت که اصن نمیتونستم بشینم شما شیاف دیکلوفناک 50 اگه استفاده میکنی رو به دیکلوفناک 100 تغییرش بده خیلی بهتر میشی
هر چه از دل برآید بر دل نشیند...
منم یک ماهه سزارین شدم درد رو حالا داری شاید یک ماه هم بشه خونریزی هم همینطور شیاف استفاده کن و تا میتونی راه برو
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند