2777
2789
عنوان

دارم از حرص دیونه میشم داماد عوضی مون به آبجی ۱۰ سالم دست درازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 101 پست
بنظرم به خواهرت بگو یواشی ازاون لجن جداشه اگه همه بفهمن بنظرم ابرو همه میره بعد به وقتی سر این خواهر ...

بخدا هزار بار به خواهر احمقم گقتم این بدرد زندگی نمیخوره و گوش نداد به حرف هیچکس چند بار چند ماه اومد خونه بابام باز دوباره اشتی کرد باهاش 

کلا این داماد عوضی مونم دنبال اینه که برای ما حرف دربیاره وابرومون رو ببره 

من واقعا نمیفهمم وقتی میرفته فیلم نشون میدادهو…هیچ کس نبودن بگه این بچه با این مرد گنده تو اتاق چکار ...

منم نمیفهمم چجوری بوده واقعا 

آخه عوضی همیشه باهاشون بازی میکرده یه خواهر کوچیک دیگم دارم  و بعضی وقتا بهشون کارتون نشون می‌داده باگوشی  که کسی شک نکنه 

یه جوری خوشو بااین صمیمی نشون می‌داد که مثلا من اینارو مثل خواهرام دوست دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط باید با خواهر ۱۰ سالت نقشه بکشی و دوربین تو اتاق بزاری بعد با یه دوربین دیگه وارد اتاق بشی ...

دمت گرم زدی تو خال اینجوری تشریف نحسشو میبره از زندگی اینا 

آخه این بچه چجوری میخواد تا آخره عمرش این حیوونو ببینه 

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

من چرا فک میکنم داستانه ،بیشتر میخوره توهمات باشه اخه هرکس راه حل میده خلافشو میگی نمیدونم میترسم و   بابام چیزیش میشه مامانم چیزیش میشه آبجیم گفته نگو و....

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

خبر مرگش بره خونه اش کپه مرگش بزاره 

همون دیگه همیشه مامانم به آبجیم میگفت تو میای خونمون چرا شوهرت میاد اینجا بخوابه خب بره خونتون بخوابه اگه خسته س 

نگو این عوضی کثافت دنبال کثافت کاری بوده که میومده اونجا 

منم نمیفهمم چجوری بوده واقعا  آخه عوضی همیشه باهاشون بازی میکرده یه خواهر کوچیک دیگم دارم &nbs ...

🤦🏻‍♀️

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
آخه قبلش هزار بار گفت قول بده به کسی نگی تا دعوا نشه تا بهت بگم  گفتم باشه ابجی به هیچکی نمیگم ...

نمیشه نگفت هم او داماد عوضی وقیح میشه یکبار بلای بدتر سر خواهرت میاره و هم خواهرت تو این سن همیشه خودشو مقصر میدونه و سرشکسته میشه اگه کسی از دعوا باید میترسید دامادتون بود وقتی اون شرم نکرده وقتی اون نترسیده شما چرا شرم کنیدو بترسید اما راه باید پیدا کنی که فردا پس فردا خ.اهرت بزرگ شد نگن دستخورده بهش و بدتر برای ایندش بد بشه اما میتونین مثلا دام براش پهن کنید تنها بزاریدشون اون لحظه که میخواد عوضی بازی دربیاره مچشو بگیرین ولی تنهایی کاری نکن حتما اول مادتچرتو در جریان بزار 

باید یه فکری کنی ، بنظرم مادرت و در جریان بزار 

فردا آبجیم میخواد بیاد خونه مامانم بهش همه چی ومیگم و زنگ میزنم به شوهر عوضیش فحش بارونش میکنم 

حالا یا آبجیم میخواد بره باهاش یا بمونه خونه مامانم 

اما کاری میکنم که دیگه اون عوضی جرات نکنه بیاد خونه مامانم 

همون دیگه همیشه مامانم به آبجیم میگفت تو میای خونمون چرا شوهرت میاد اینجا بخوابه خب بره خونتون بخواب ...

اگه خواهرت این مسئله رو بفهمه و باز هم چشم پوشی کنه فقط یه تف بنداز تو صورت که نه دیگه خودش بیاد نه شوهرت 

من اگه زودتر میدونستم هزار بار توروشون تف میکردم 

الان که میدونی زنگ بزن خواهرت رو بشور

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
فردا آبجیم میخواد بیاد خونه مامانم بهش همه چی ومیگم و زنگ میزنم به شوهر عوضیش فحش بارونش میکنم  ...

آره حتما کاری کن که دیگه نیاد خواهر گوچبکت طفلی روحیش داغون میشه

یعنی انقدر گنده طرف ؟

اره چند بار تا حالا با آبجیم دعواش شده چاقو برداشته تهدیدش کرده 

الان صبر میکنم فردا ابجیم بیاد خونه مامانم بهش بگم تا  حداقل به اون آسیبی نرسه حالا دیگه میخوادبمونه اینجا یابره باهاش و دیگه پاشونو خونه مامانم نزارن 

چه بلایی اخه عزیزم  کاری نکنی ابروش نره تا ابد یه گوشه دلت این میمونه که ای کاش بی ابروش میکرد ...

حتما فردا یه کاری میکنم 

الان چون آبجیم پیششه میترسم یه بلایی سرش بیاره 

فردا آبجیم میاد خونه مامانم بهش زنگ میزنم