2777
2789
عنوان

دارم از حرص دیونه میشم داماد عوضی مون به آبجی ۱۰ سالم دست درازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 101 پست

به نظرم خیلی سخته جای شما باشیم شاید اگه من بودم از مشاوره کمک میگرفتم وهیچی به هیچکس نمیگفتم فقط هر کاری جلسه مشاوره و هرکاری لازمه برای خواهر ده سالم میکردم به اون خواهرم هم هیچی نمیگفتم حسابی مواظب خواهر ده ساله بودم تو اینستابا پیج فیک بهشوهر خواهرتون تهدیدشان میکردم که بترسه فقط ندونه کی هستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم اما میترسم یه جنگ درست شه و یه بلایی سر آبجیم یا بابام بیاره عوضی 

چه بلایی اخه عزیزم 

کاری نکنی ابروش نره تا ابد یه گوشه دلت این میمونه که ای کاش بی ابروش میکردم. 

رها…🍃
اول به خواهرت که زنشه بگو  اگه اونم از کاراش خسته شده و نمیخواد زندگی کنه باهاش  به پدر ...

ابجی احمقم تا حالا هزار کثافت کاری ازش دیده وسوکت کرده 

حتی تو نامزدی چند بار میخواسته بزور وبا تهدید  با آبجیم رابطه داشته باشه 

همون موقع هزاربار بهش گفتم ول کن این مردک عوضی رو گوش نداد 

واقعا حالم بد شد ولی حتما یه تصمیم درست بگیر که طرف دیگه از این غلطا نکنه

بخدا نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم اخه چطور به خودشون اجازه میدن با یه بچه همچین کاری کنن مریض های روانی کاش بیشتر حواسم به خواهرم میبود😞😞

خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم اما میترسم یه جنگ درست شه و یه بلایی سر آبجیم یا بابام بیاره عوضی 

یعنی انقدر گنده طرف ؟

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

بزنید لهش کنید لجنو

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
همیشه از سرکار میومد میرفت تو اتاق دراز می‌کشید که مثلا خسته ام آجیم اونجا درساشو می‌نوشته اینو بزور ...

یعنی تو اون تایمی که اینا تو اتاق بودن هیشکی در رو باز نکرده اصلا چرا در اتاق رو بستن ؟چرا خواهرت ده سالت از اتاق نیومده بیرون ، شماها چه کار میکردین

واااای دارم میترکم🤬

ببخشیدا ولی من حس میکنم هم دمادتون  هم خواهرت ۵۰.۵۰ مقصرید چون تو یکی از تاپیکاتون گفتید ک خواهر ده ساله اتون از دو سال قبل ک یعنی ۸ سالش بوده میشسته فیلمای اونطوری میدیده خوب مسلما دو سال قبل دومادی نبود و شما هیچ اقدامی نکردید ک حداقل این فضاحت به بار نییاد

خوب الان که خواهرت به تو گفته اگه تو هم کاری نکنی اونم فکر میکنه کار درست همینه و اگه بار دیگه کسی ب ...

آخه قبلش هزار بار گفت قول بده به کسی نگی تا دعوا نشه تا بهت بگم 

گفتم باشه ابجی به هیچکی نمیگم تو بهم بگو چون یه جورایی هم خودشو داره مقصر میدونه که چرا بهمون هیچی نگفته 

اما من طاقت نمیارم تا دلمو خالی نکنم کاش میتونستم یه بلایی سرش بیارم 

یعنی تو اون تایمی که اینا تو اتاق بودن هیشکی در رو باز نکرده اصلا چرا در اتاق رو بستن ؟چرا خواهرت ده ...

بشدت باهات موافقم

بخدا نمیدونم چیکار کنم دارم دیونه میشم اخه چطور به خودشون اجازه میدن با یه بچه همچین کاری کنن مریض ه ...

الان فقط باید با خواهر ۱۰ سالت نقشه بکشی و دوربین تو اتاق بزاری بعد با یه دوربین دیگه وارد اتاق بشی و ازش فیلم بگیری و ببری شکایت کنی ازش