2777
2789
عنوان

دارم از حرص دیونه میشم داماد عوضی مون به آبجی ۱۰ سالم دست درازی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 101 پست
چقدر تو شرایط سختی هستی به نظرم بهش زنگ بزن تهدید کن اگه تکرار بشه رسواش میکنی

الان فقط دلم میخواد بهش زنگ بزنم کلی فحشش بدم که دلم کمی خنک شه اما باز میترسم یه بلایی سر خواهرم که زن شه بیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میشد  با خواهرت زمینه ی این گوه کاریشو فراهم کنید تا خواست شروع کنه مچشو بگیر آبروشوووووو ببر حیوون کسایی هم اونجا باشن که شاهد باشن 

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

منم همین اتفاق واسم افتاد شوهر عوضیم وقتی خواهر کوچیکم ده سالش بود بهش دست درازی میکرد خواهرم هیچی نگفت ولی خودم مچشو گرفتم و بخاطر آبرو سکوت کردم ۸ساله میگذره ولی مثل یه فیلم همش جلو چشممه

بهم بگین چیکار کنم قلبم داره میترکه از درد 

حتما باید به بزرگتری بگید که به اون آقا اطلاع بده از کاری که کرده خبر دارید ..این دختر میدونید که آسیبایی میبینه ؟تو رو خدا نزارین ادامه بده واقعا حق خواهرتونه بفهمه داره با چه آدمی زندگی میکنه شمادارید درحق اونم ظلم میکنید باسکوت کردن

ای بابا این چطوری باخواهرت تنها میشده ک فیلم نشونش بده عجب ادمایی پیدامیشه

همیشه از سرکار میومد میرفت تو اتاق دراز می‌کشید که مثلا خسته ام آجیم اونجا درساشو می‌نوشته اینو بزور میکشونه که بیا فیلم ببینیم 

من واقعا نمیفهمم وقتی میرفته فیلم نشون میدادهو…هیچ کس نبودن بگه این بچه با این مرد گنده تو اتاق چکار میکنن؟؟؟!؟

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
حتما حتما حتما به پدرتون اطلاع بدین، به کل خانواده اطلاع بدین و ابروی دامادتون رو ببرید فارغ از هرچی ...

خیلی دلم میخواد اینکارو بکنم اما میترسم یه جنگ درست شه و یه بلایی سر آبجیم یا بابام بیاره عوضی 

همیشه از سرکار میومد میرفت تو اتاق دراز می‌کشید که مثلا خسته ام آجیم اونجا درساشو می‌نوشته اینو بزور ...

خبر مرگش بره خونه اش کپه مرگش بزاره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خواهر احمق دیونم ازش جدا نمیشه  خاک برسرش هزار بار بهش گفتیم این آدم زندگی نیست گوش نداد وباها ...

خب خواهرتم راه ندین دیگه بره بچسبه به همون عوضی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819