2777
2789

من روغن سیاه دونه ب پایین شکمم میزدم گاهی 

میشه بیاید تاپیک اخرم🥺

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شدم اتفاقا تنبلی هم داشتم هم خودم میخوردم هم شوهرم خرماوسیاهدونه وعسل همون ماه که خوردم ولی ازدست ...

چجوری عزیزم چقد باید خورد لطفا راهنمایی کنید

دو ساعت قبل صبحانه سیاهدانه رو میکوبیدم با عسل مخلوط میکردم می‌خوردم من برا پوست صورتم می‌خوردم بچه ...

چقد جالبه،خداروشکر،فقط ببار استفاده میکردین تو طول روز همون قبل ناشتا،بعدش راست میگن نباید زیاد آسیاب بشه سیاه دونه سمی میشه؟بعدش اینکه چند قاشق عسل چت قاشق سیاه دونه 

من شدم اتفاقا تنبلی هم داشتم هم خودم میخوردم هم شوهرم خرماوسیاهدونه وعسل همون ماه که خوردم ولی ازدست ...

تو دوران پریودی خوردید؟تا چند روز ادامه دادین

چقد جالبه،خداروشکر،فقط ببار استفاده میکردین تو طول روز همون قبل ناشتا،بعدش راست میگن نباید زیاد آسیا ...

فقط قبل صبحانه.نه سمی نمیشه فقط باید تازه مصرف کنی هرموقع خواستی بخوری همون موقع سیاهدونه رو بکوب زود باعسل قاطی کن اگه بمونه سمی میشه ۲قاشق مرباخوری عسل یه قاشق مرباخوری سیاهدونه