2777
2789
عنوان

چرا هردفعه که گوشی شوهرمو نگا میکنم سریع میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجکاو شدم میشه بگین  

ببین ما مردا وقتی چیزی تو گوشیمون مخفی باشه ایطور میشیم😂دیروز خاله کوچیکم تو پیامام میخاست نگاه یه واریزی کنه دادم بهش با اینکه چت های حساسمو مخفی کردم ولی اندازه یه سال پیر شدم ینی اگه بمب خنثی میکردم کمتر استرسی میشدم.

البته یه چی بگم بهتون حتما زمانی اینطور هست معنیش این نیست که داره خیانت میکنه شاید با دوستش راحت حرف زده باشه ما پسرا عادت داریم تو چتامون حرفای رکیک میزنیم به هم😅 یا شاید چیزی تو مرورگرش سرچ کرده باشه که خوب نباشه شما ببینین.

در کل من یه چی بگم به ولله شما جای خواهر بزرگ منی اینو به شکل نصیحت نمیگم فقط یه توصیه هست که زندگیت نپاشه به حرف بقیه اصلا گوش نکن یواشکی بری گوشیشو چک کنی چون مطمعن باش چیزی دستگیرت نمیشه و حتی متوجهش میکنی و میگه خوبه پس وقتی زنم بهم شک داره ینی میتونه ازم انتظار داشته باشه که با کسی دیگه باشم و خودت با دستای خودت زندگیتو میپاشونی درگیر این شکاک بازیا نباش فقط خودت ضرر میکنی اون بخاد کاری کنه هزارتا راه هست که تو میتونی خبر نداشته باشی میتونه یه گوشی بخره قایم کنه تو ماشینی جایی با اون کارشو کنه پس اصلا شکاک نباش دنبال این نباش که چیزی ازش پیدا کنی زندگیتو کن خواهرم