2777
2789

خانوما امروز من و دوستم داشتیم با یه پسری صحبت میکردیم همین طور حرف زدیم گفتیم فلانی خیلی خوبه ها اگه میخوای برات بریم خواستگاریش(نگید این حرفا چیه باهم شوخی داریم) بعد گفتش نه بابا اون که اصلا خوب نیست بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

دختر باید کوچولو و بغلی باشه این طوری که خوب نیست 

از این حرفش خیلی توی فکر رفتم یعنی واقعا آقایون خانومی براشون جذابه که کوچولو و ریز باشه

من خودم اصلا چاق نیستم ولی ریزم نیستم قدم بلنده ۱۷۰ یه لحظه رفتم تو فکر نکنه همسرم هم اینطوری فکر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر باید کوچولو و بغلی باشه این طوری که خوب نیست  از این حرفش خیلی توی فکر رفتم یعنی واقعا آق ...

نه بابا مثل اینه که بگی همه دخترا پسر مو فرفری دوست دارن.مشخصه که سلایق فرق داره

دختر باید کوچولو و بغلی باشه این طوری که خوب نیست  از این حرفش خیلی توی فکر رفتم یعنی واقعا آق ...

هرکی یه سلیقه ای داره عموهای من همشون عاشق زن بالای ۱۸۰ و بلند هستن و ملاکشونم برا ازدواج درشتی و بلندی بود و این مدلی ان زن عموهام.

اما دو تا داداشام دختر پُر و قد تا ۱۶۰ دوس داشتن و با این ویژگی ها ازدواج کردن. هر کی یه معیار ظاهری ایی داره.

الان معیار سنجش زن برای ازدواج در اقایون این دوست شماس؟

نه ولی به جز این فرد شنیدم بودم دوباره خواستم ببینم به نظر شما هم اکثرا اینطوری هستن؟

هرکی یه سلیقه ای داره عموهای من همشون عاشق زن بالای ۱۸۰ و بلند هستن و ملاکشونم برا ازدواج درشتی و بل ...

درسته