2777
2789

چند روز پیش تو اداره

یکیو معرفی کردم برای ازدواج 

الان از اون روز برای من مصیبت شده 

جالبه همون اول گفتم که من هیج کدومتونو نمیشناسم فقط واسطه بودم که شماره منزلتونو بدید و ... 

الان هر روز یه حرف جدید میسازن 

ازدواج یک امر خیره چرا باید کاری بکنید که دیگران از حرف های بعدش بترسن و دیگه کسی رو معرفی نکنن

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

معرفی برای ازدواج یکی از اشتباه ترین کارهاست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نمیدونم🚶‍♀️

سوال دیگه ای هم داشتی بپرس در خدمتم 🚶‍♀️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امر خیر کجا بود الان بدبختیه🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دقیقا هزار بار گفتم لعنت به من 

ببین اصلا تو اذدواج کسی دخالت نکنید حتی معرفی نکنید وقتی طرف می‌شناسید بعدا ی اتفاقی بیفته تقصیر شماست و اگر خوب باشه خودشون کردن بد باشه شما

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بیشعورن اگه معرفی نمیکنی میگن حسوده دلش نمیخواد سرسامان بگیریم اگرم معرفی میشه تا آخر واسط مسعوله هرچی پیش بیاد واسط بدبخت فحش میخوره البته برا همه صدق نمیکنه ناراحتی پیش نیاد

و منی ک هیچوقت جرئت نکردم اینکارو کنم گاهیم میگم این دوتا برا هم مناسبن فورا از ذهنم دورش میکنم ک مبادا معرفی کنم چون حوصله دردسرای بعدشو ندارم خوب باشن کار خودشونه بد باشن شب و روز منو فوش میدن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
الان مگه دهه شصته که واسطه برای ازدواج باشه؟؟؟

واسطه از این لحاظ نه که ندیده برن سراغشون 

تو اداره دیدن همکارن فقط شماره منزلشونو خواستن 

دختر خودش داده شمازه رو 

من اینکارو کردم خیلی پشیمونم انگار من باید زندگیشونو درست کنم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

الان مگه دهه شصته که واسطه برای ازدواج باشه؟؟؟

همه تو خیابون و مجازی بختشون باز نمیشه یه سریا باوجود خوب بودن از همه لحاظ تو خونه هستن و دیده نمیشن و خیلی حس خوبیه دونفر رو ادم به هم برسونه ولی خب شرایط خودشو داره