2777
2789
عنوان

تنبلا بیان😅

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 72 پست
آخه همیشه به اینا اعتماد کرد معمولا میزان دقیق نمیگن و یه سری راز و رمزی که خوشمزس کنه کامل

اگر خودت آشپزی تا حدی بلدی باب میل خودت بریز.. رسپی دقیقم هست اما خو تا تست نکنی نمیفهمی خدایی اره... البته خوبیش اینه چون میبینی بیشتر گشنه ات میشه غلبه میکنی به تنبلی یک فکری میکنی 🤣

اره این همونه خودم درست کردم من زرده تخم مرغ روش زدم که طلایی بشه

ای واییی

دلم آب شد

من عاشقق شیرینم

یعنی آخر تو راه علاقه زیاد بهش شهید میشمم

اینو دیدم دلم آب افتاد قشنگگ صدای شکمم در اومد🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عشقم بیا بغلم😇🥰🫂

قطعا دختر خوشبختی داریی

انشالله زیر سایه پدر و مادر و صالح و سالم بزرگ بشه

و البته با آرزوی سلامتی و موفقیت همیشگی برای خودت 

که انقدر مهربون و کدبانویی

امیدوارم یه روز همچین مادری برای دخترم باشم ❤️🥲

ای واییی دلم آب شد من عاشقق شیرینم یعنی آخر تو راه علاقه زیاد بهش شهید میشمم اینو دیدم دلم آب اف ...

اخیی ای جان💔😅

پاشو درست کن کاری نداره دختر

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
درستش کردی خبربده ببینم چطو شد😅

یه سری وسایل رو ندارم 

کلا کار با فر هم بلد نیستم باید مامان خانومم تشریف بیارند درست کنتد وگرنه خونه رو به باد میدهم

ولی درست کردم یه تاپیک میزنم تگت میکنم حتما مهربون خانم 🥺❤️

من گشنم بشه معمولا شیرو خرما میخورم راحتو بی دردسر یا سیب یا نهایت نیمرو 

به شما میگن دختر خوب و قانع

منم می‌خوام اینطوری باشم ولی این شکم تنوع پسند گشنه لامصب نمی‌ذاره🥲 

شکمو باشی این دردسرا رو هم دارع

اگر خودت آشپزی تا حدی بلدی باب میل خودت بریز.. رسپی دقیقم هست اما خو تا تست نکنی نمیفهمی خدایی اره.. ...

بلدم خیلی هم کدبانو ام 

بذار از کدبانوییم بگم 

مثلا یه بار اومدم با دستیگره گازو خاموش کنم انیش گرفت 

موهام بلند بود رفتم شعله رو کم کنم خم شدم 

موهام آتیش گرفت...

بازم بگم یا بسه؟؟🥲 

هیچی بلد نیستم جز مرغ و ماکارونی که حوصله درست کردنشونو ندارم

بلدم خیلی هم کدبانو ام  بذار از کدبانوییم بگم  مثلا یه بار اومدم با دستیگره گازو خاموش ک ...

🤣🤣🤣اسی چقد شبیه منی تو..با اون اوصاف صبر کن یا مامانت بیاد یا سفارش بده از بیرون چیزی... 

اما بر اساس تجربه یک چیزی بگم( من تازه به حد همون ماکارانی تو رسیدم) 

اما عین خر از سوختن میترسیدم واسه همین سمت گاز نمی‌رفتم... کلا عجله نکن برای کم کردن یا زیاد کردن یا روشن کردن شعله قشنگ موهاتو ببند بالا کلتو بگیر عقب 🤣خودتم که تجربه داری بعد با فاصله ایمن روشنش کن... 

البته مامان من میگه تا نسوزی اشپزی یاد نمیگیری اما خو حوادثو میشه به حداقل رسوند🤣🤣🤣