2777
2789

الان رفتار خانواده امیر علی مرحوم با شما چجوریه؟

شما رو علت مرگ پسرشون میدونن؟🥺

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
داستانتو الان خوندم حالم خیلی بد شد😭😭😭کاش میتونستم بغلت کنم از ته دلم واست زار بزنم🥺 من خودم ۷ ...

هعیی خواهر ایشالا خوشبخت شین دوری سخته خیلی سخت میدونست بدون اون نابود میشم نباید این کار رو میکرد البته من بی عرضه نابودش کردم غرورشو شکستم با ازدواج خدا منو نمیبخشه من لیاقت عشقشو نداشتم😭🖤💔

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان رفتار خانواده امیر علی مرحوم با شما چجوریه؟ شما رو علت مرگ پسرشون میدونن؟🥺

فقط مادرشو می بینم به تازگی دخترشم از دست داده اصلا حالش خوب نیست 

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
هعیی خواهر ایشالا خوشبخت شین دوری سخته خیلی سخت میدونست بدون اون نابود میشم نباید این کار رو میکرد ا ...

قربونت برم میدونم خیلی خیلی سخته ولی حداقل بزار روح امیر علی اون دنیا در آرامش باشه یکم آرامش داشته باش ببینه حالت خوبه یه سری خانواده ها دست خودشون نیست افکار پوسیده از زمان قدیم دارن ک خودشونم بخان نمیتونن ترکش کنن

خودتو اینقدر سرزنش نکن عزیزدلم🥺مطمئنم بخاطر عشق پاکی ک توی وجودت داشتی خدا ب دلت نگاه میکنه یه روزی یه جایی واست جبران میکنه 

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
فقط مادرشو می بینم به تازگی دخترشم از دست داده اصلا حالش خوب نیست 

ای وای🥺

چی ب روز دل این مادر اومده 🥺

هعی خدا جون حکمتتو شکر ولی آخه چرا 🥺😭

قربونت برم میدونم خیلی خیلی سخته ولی حداقل بزار روح امیر علی اون دنیا در آرامش باشه یکم آرامش داشته ...

کاش خدا با مرگم جبران می‌کرد فقط اون موقع آروم‌میشم .....دیگه نمیتونم این دنیا رو تحمل کنم🖤

کاش خدا با مرگم جبران می‌کرد فقط اون موقع آروم‌میشم .....دیگه نمیتونم این دنیا رو تحمل کنم🖤

نگو اینجوری فدات بشم🥺

خدا همه‌ی در هارو به روی بنده هاش نمیبنده🥺

ای وای🥺 چی ب روز دل این مادر اومده 🥺 هعی خدا جون حکمتتو شکر ولی آخه چرا 🥺😭

هعی خدااا نمیدونم چه حکمتی داشت برای داغون کردن ما😭

نگو اینجوری فدات بشم🥺 خدا همه‌ی در هارو به روی بنده هاش نمیبنده🥺

خدانکنه گلم نمیدونم کجاس ولی هرجا هس کاش مارم میدید