2777
2789

سلام

طبق سونو روز ۱۲

من تخمدان راستم ۲تا فولی ۱۷.۵ و ۱۸ داره 

چپم ۱دونه ازاد شده 

و تعداد زیادی فولیکول ۱۰تا۱۳

کلومیفن شبی۳عدد ۵تا۸ پریودی

هومگنان روزی ۲تا ۸و ۹ و۱۰ پریودی

سینال اف ۱۱و ۱۲ پریودی روزی ۲تا

این داروهاییه که مصرف کردم 

الان دکتر گفته

۴ روز بعد اینارو مصرف کنم 

۴روز بعد یعنی خوده بیست سومم حساب کنم؟ 

این نسخه رو چون انلاین پرسیدم 

ساعت ۸ شب روز بیست و سوم برام نوشتن

اینجا نیستن حضورا برم بپرسم انلاین هم بهشون دسترسی ندارم و اینکه بنظرتون چقدر امکان دارع این ماه باردار شم ؟؟ ممکنه ازاد شه ولی باردار نشم؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشالله که بشه هرچی خدا بخواد من فقد با لترزول دوازده تا فولی بالای ۱۴ داشتم ولی نشدم برج سه فقد سینال آف زدم بدون هیچ قرص کمکی 7تاداشتم که همشون ۱۶ به بالا بودن که دکترم میگفت حتی امکان چند قلویی داری خیلی مواظبت کن که اونم نشدفهمیدم این همه  تلاش و درمان بیهودع بود و من لوله هام بسته بودن که باز شدن  ماه پیش 4تا داشتم همه بالغ اما بازم نشدم با اینکه لوله هام باز شدن به گمونم هر چی خدا بخواد و هر وقت وقتش بیاد اما سونوت خیلی خوبه ضخامتت چند بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

چمیدونم من هرماه بدون دارو فولی عالی دارم خودمو شوهرمم مشکلی نداریم ولی باردار نشدم یکسالو نیم اقدامم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بشه هرچی خدا بخواد من فقد با لترزول دوازده تا فولی بالای ۱۴ داشتم ولی نشدم برج سه فقد سین ...

عزیزم الهی که زودتر باردار شیم هممون 

من اصلا فولی خوب نداشتم ۲ ماه دیش باز با دارو و امپول اما خوب فولیکولام ۱۴ بودن 

خیلی امیدوار شدم 

ببینم چی میشه این ماه

اللهم عجل لولیک الفرج 

چمیدونم من هرماه بدون دارو فولی عالی دارم خودمو شوهرمم مشکلی نداریم ولی باردار نشدم یکسالو نیم اقدام ...

چطوره فولیکولات من هیچوقت خوب نبوده

اللهم عجل لولیک الفرج 

چمیدونم من هرماه بدون دارو فولی عالی دارم خودمو شوهرمم مشکلی نداریم ولی باردار نشدم یکسالو نیم اقدام ...

عکس رنگی دادی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم الهی که زودتر باردار شیم هممون  من اصلا فولی خوب نداشتم ۲ ماه دیش باز با دارو و امپول ام ...

الهی آمین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چطوره فولیکولات من هیچوقت خوب نبوده

دیروز روز یازده سیکل بودم فولیکول ۲۰ میلی داشتم که تا روز چهاره که تخمک ازاد میشه به ۲۵ میرسه

فعلا امپول ازاد سازدی زدم ببینم این ماه میشه یا نه

اینم بگم تو این مدت که اقدام بودم هیچ داروی هورمونی مصرف نکردم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عکس رنگی دادی عزیزم

بله فروردین دادم مشکلی نبود

دیروز روز یازده سیکل بودم فولیکول ۲۰ میلی داشتم که تا روز چهاره که تخمک ازاد میشه به ۲۵ میرسه فعلا ...

۲۰ خیلی خوبه ولی شنیدم نباید زیادی بزرگ شه ۲۴ دیگه باید ازاد شه 

هرچی به ۳۰ نزذیک شه درصد کیست شدنش بیشتر میشه

اللهم عجل لولیک الفرج 

۲۰ خیلی خوبه ولی شنیدم نباید زیادی بزرگ شه ۲۴ دیگه باید ازاد شه  هرچی به ۳۰ نزذیک شه درصد کیست ...

اره سایزشون خوبه ولی نمیدونم چرا باردار نشدم تا الان

هر ماه ۲۵ درصد شانس بازداری هست  شپهرت ازمایش اسپرم و واریکوسل داده؟

اره داده مشکل خاصی نداشت

اخه یکسالو نیمه موندم که چرا نمیشه

این ماه دیگه دکتر امپول hcg برام تزریق کرد ببینم چی میشه

اره داده مشکل خاصی نداشت اخه یکسالو نیمه موندم که چرا نمیشه این ماه دیگه دکتر امپول hcg برام تزریق ...

بیخبرم نزار انشاالله که خبر خوشتو بهم بدی

اللهم عجل لولیک الفرج