2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از دوستان تاپیک راجع به همین موضوع دارند. تگتون میکنم بپرسید. خیلی خوب توضیح میدن.... 

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
روتین پوستی یه چیز دروغ و مسخره اس چندین سال من ضدآفتاب و آبرسان و ژل شست و شو میزنم دریغ از تغییر&n ...

همین که آلودگی‌های روی پوستت پاک میشن خودش خیلی خوبه

منم هروقت انجام بدم پوستم بهتر میشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
روتین پوستی یه چیز دروغ و مسخره اس چندین سال من ضدآفتاب و آبرسان و ژل شست و شو میزنم دریغ از تغییر&n ...

برای شادابی طراوت پوست لازم.... هر چند پوست خوب ژنتیک هم هست....

و اینکه شاید از مواد مناسب پوستتون استفاده نکردید.!

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.