دوستان من وظیفه ی انسانی خودم دونستم که این اطلاعات رو در اختیارتون قرار بدم کساییکه خیلی تمایل دارن که لاغری با ایکس بادی رو امتحان کنن اینو بدونن که در صورتیکه مربی که اونجا پالس های الکتریکی که به هر قسمت از بدن وارد میشه رو تنظیم میکنه اگه ناشی باشه یا وجدان کاری نداشته باشه با کمی تنظیم رو درجه ی بالاتر ممکنه اسیب جدی به بافت های بدنتون وارد کنه مثلا انقباض بیش از حد در ناحیه ی شکم ممکنه به تخمدان و رحم اسیب جبران ناپذیری وارد کنه یا پالس های زیاد و انقباضات بیش از حد باعث پارگی عضلات و ورود فیبرهای عضلات به جریان خون میشه و نهایتا کلیه ها از کار میوفتن همه ی اینا در سایه ی حضور یک مربی بی وجدان یا ناشی اتفاق میوفته که بعدا هرگز مسئولیت این ندونم کاریشونو قبول نمیکنن قبولم کنن چه فایده ای داره چون کار از کار گذشته
پس خواهش میکنم اگه میخوایین با این روش خودتونو لاغر کنین حداقل موقع تنظیم پالس ها خودتون دقت کنین و نزارین رو درجه ی زیاد تنظیم کنه چون بعد شروع به ورزش به طور خودکار پالس ها کمی بیشتر میشن اگه دیدین هیچی حس نمیکنین کم کم درجه رو زیاد کنین نزارین سرخود هر چقدر دلش میخواد زیاد کنه چون یه عده بیسواد میان سرکار و با جون ادما بازی میکنن