2777
2789

سلام 🫰❤️

میشه بگید برای فهم زیست چکار باید کرد فصل تنظیم شیمیایی واقعا واسم سخته راهش چیه 

تستام غلط میشن همه بااینکه کلاسم میرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس نمیخواد درسنامه خیلی سبز رو بخون کلی تست بزن بعد هر گزینه تست رو بررسی کن ببین چه نکته ای داری نکات رو یادداشت کن میشی استاد

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
اره  واقعا آسون نیس واسم

مم امسال واسه دبیری زیست

آرزو کتاب راهنماهای معلم خوندم

خیلی راحت بود که

برای خودت سختش نکن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

کلاس نمیخواد درسنامه خیلی سبز رو بخون کلی تست بزن بعد هر گزینه تست رو بررسی کن ببین چه نکته ای داری ...

کلاس رو دیگ پول دادم حیفه 

پولی واسم نمونده خیلی سبزو بگیرم میکرو دارم کاری نمیشه کزد