2777
2789

من قبلاً سزارین کردم مشکلی نداشتم.اما الان یه مدت ترس بدی از سزارین و اتاق عمل افتاده به جونم ،به حدی که کل بدنم‌ داغ میشه و نفس تنگی میگیرم.کسی تا حالا اینجوری بوده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی رفتم دیدم ترس نداره الان که چندسال میگذره هرروز بیشتر میترسم میگم من چطور رفتم نمیدونم اینم یه مَرَضیه فکرکنم😂😂

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
منم وقتی رفتم دیدم ترس نداره الان که چندسال میگذره هرروز بیشتر میترسم میگم من چطور رفتم نمیدونم اینم ...

دو روزه خیلی اوضاعم‌ خرابه.همش میاد تو ذهنم.میترسم‌ تو اتاق عمل از ترس سکته کنم.

از عمل نمیترسی؟؟ من اینجوری نبودم نمی‌دونم چه مرگم شده.دیروز هم زنگ زدم متخصص اعصاب بهم دارو داد.اما ...

ن چرا بترسم وقتی عشقمو به بغل میخوام بگیرن بهترین روز عمرم بود

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
دو روزه خیلی اوضاعم‌ خرابه.همش میاد تو ذهنم.میترسم‌ تو اتاق عمل از ترس سکته کنم.

نه فکرشو نکن تا میاد تو ذهنت با یه بازی گوشی یا ذکری چیزی خودتو مشغول کن اذیت نشی درواقع هیچ ترسی نداره پرسنل انقدر مهربونن آدم یادش میره برای چی اومده بعدشم بچه اتو میبیتی که چه چیزی لذت بهش تر از اون به چیزای خوب فکر کن عزیزم 😍😍😍قدمشم پیشاپیش مبارک باشه.ان شاءالله هردوتون سالم باشین گلم😚😚

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم