2777
2789

من خیلی برادر زادمو دوست دارم همیشه هرچقدر درتوانم بود به بهانه های مختلف کادو میگیرفتم براش

ولی امسال دلم نمیخواد بگیرم چون تولد من مرداد بود برادر زادم ۱۱ سالشه) نه برادرم نه زن وبچش هیچکار نکردن حتی ی زنگ نزدن تبریک بگن فقط ی پیام بهم دادن تو ایتا تولدت مبارک 

حالا میگم منم همین کارو بکنم ک بفهمن چقدر کارشون زشت بوده نظرتون چیه؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
براش کادو بگیر

چرا؟از قدیم میگن واس یکی بمیر ک واست تب کنه به اندازه کافی برای بقیه همیشه دلسوزی کردم ولی برای کسی ارزش نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که خودشو زده به اون راه رو نمیتونی کاریش کنی. تو اگه دوس داری فقط به خاطر برادرزادت کادو بده. اونارو ولشون کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چرا؟از قدیم میگن واس یکی بمیر ک واست تب کنه به اندازه کافی برای بقیه همیشه دلسوزی کردم ولی برای کسی ...

شما سوال پرسیدی کادو بدم یا نه؟؟ منم گفتم بده

اگه نمیخوایی بدی تاپیک زدنت چیه عزیزم؟

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شما سوال پرسیدی کادو بدم یا نه؟؟ منم گفتم بده اگه نمیخوایی بدی تاپیک زدنت چیه عزیزم؟

کاربری خودم دوس دارم تاپیک بزنم عزیزم شمام برای نظری ک میدی باید دلیل داشته باشی

کسی که خودشو زده به اون راه رو نمیتونی کاریش کنی. تو اگه دوس داری فقط به خاطر برادرزادت کادو بده. او ...

دقیقا خودشون میزنن به اون راه منم مثل خودشون رفتارمیکنم ک بفهمن

یه چیز بگم به اندازه همیشه محبت کن من برای برادرزاده م گرونترین لباس رو خریدم مامانش خداشاهده اصلا تشکر نکرد انگار وظیفه ست تو هیچ شرایطی هم برام جبران نکردن 

ادم دلش خوشه که حداقل خانواده م کنارمن ولی اینطور نیست

یه چیز بگم به اندازه همیشه محبت کن من برای برادرزاده م گرونترین لباس رو خریدم مامانش خداشاهده اصلا ت ...

دقیقا من چقدر بهشون محبت کردم ولی اصلا به چشمشون نمیاد یعنی همین ی دخترم نمیتونستن ی زنگ بزنن برام؟والله یکی از دوستای خیلی دورم تولدم یادش بود زنگ زد نیمساعت حرف زدیم

دقیقا من چقدر بهشون محبت کردم ولی اصلا به چشمشون نمیاد یعنی همین ی دخترم نمیتونستن ی زنگ بزنن برام؟و ...

منم تک دخترم

پس بگو همه ازمون چقدر انتظار دارن

من اون روز به معنای واقعی شکستم خود برادرزاده م چقدر ذوق کرد و تشکر کرد با وجود سن کمش ولی مادرش روشو اونور کرده بود که تشکر نکنه

شما برادرزاده ات رو دوست داری با کادو دادن محبتت رو‌نشون میدی اونم بچس نیاز داره توجه اینجوری بگیره 

شما بچه نیستی همین ک‌پیام دادن یعنی به یادت بودن ضرورتی نداشته واقعا کادو بگیرن و.... 

اگر به کسی محبت میکنید نباید منت دار باشه مخصوصا برای بچه

به نظر من هیچی نخر و توی ایتا تولدشو تبریک بگو وسلام

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
شما برادرزاده ات رو دوست داری با کادو دادن محبتت رو‌نشون میدی اونم بچس نیاز داره توجه اینجوری بگیره& ...

مگه فقط بچه ها نیاز به محبت دارن؟اونوقت اونا پیام دادن کافی بوده من حتما باید کادوبگیرم؟نه منم پیام میدم یا زنگ میزنم تبریک میگم کاری واس بقیه نمیکنم منتی هم نمیذارم فکرکنم اینطوری بهتره