2777
2789

سلام تجربه اینکه هرکی خواست اقدام شروع کنه از همون اول داروهای تقویتی رو هم برای خودش هم همسر شروع کنه همه ی آزمایشای لازم و بدن هردو و تغذیه خوب داشته باشن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که سه ماهه اقدامم ورزشو شروع کردم تو خونه گرم میکنم و نرمش میکنم.قند و شکر رو حذف کردم حالا مهمونی چیزی .فقط مکمل اینا نمی‌خورم چون نرفتم دکتری چیزی

این ماه هم میرم برای اولین بار سونو فولیکول دعا کنین خوب باشه به آمپول نیاز نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام تجربه اینکه هرکی خواست اقدام شروع کنه از همون اول داروهای تقویتی رو هم برای خودش هم همسر شروع ک ...

گلم قرص اسید فولیک ویتامین دی 

و قرص فرودین قرصه اهنه و بیشتر ویتامینارو داره 

اینارو دارم استفاده میکنم

تقریبا یک سالو خورده ای هستش تو اقدامم

دکتر رفتم همه چی اوکی بوده طبیب رفتم تا دید منو گفت تنبلی داری کلی دارو گیاهی داد همینا

من که سه ماهه اقدامم ورزشو شروع کردم تو خونه گرم میکنم و نرمش میکنم.قند و شکر رو حذف کردم حالا مهمون ...

امیدوارم فولیکولات عالی باشن و آخرین ماه اقدامت باشه عزیزم❤️

من دوسال بود اقدام کردم باردار نمیشدم ازمایشارم دادم مشکلی نبود اخر رفتم عکس رنگی دادم و دقیقا ماه بعد عکس رنگی باردار شدم.

اگه چندوقته اقدامید حتماا عکس رنگی رو برید

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
عزیزم عکس رنگی تاثیرش چیه کلا برای چی هست

اگر لوله های رحم بسته باشه یا چسبندگی داشته باشه شاید بتونه باز کنه. برا من یکیش چسبندگی داشت که باز کرد برام.

کلا میفهمی لوله هات بازه یا نه

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
مکمل ها رو دکتر بر اساس آزمایشتون داد

بله عزیزم البته ویتامین دی رو دکتر دادن چون صفر بود ویتامین دیم

اون دو موردو خودم سرخود دارم میخورم آخه میگن یک ماه قبل اقدام باید فولیک اسید خورد

اون قرص آهنم میخورم ک بعدش به مشکل نخورم بخاطر کمبود ویتامین 

گلم قرص اسید فولیک ویتامین دی  و قرص فرودین قرصه اهنه و بیشتر ویتامینارو داره  اینارو دا ...

من رفتم مرکز ناباروری بهم اینا رو دادن :

فولیک اسید

ویتامین دی

Q10 روزی دو بار

Dhea

خودمم کم کاری تیروئید دارم لووتیروکسینم میخورم

پرولاکتینمم بالا بود کابرگولین ۰/۵ دادن هفته ای یدونه

برای همسرمم اینا :

ویتامین سی

ویتامین ای

بلو مکس دو عدد در روز

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40