سلام تجربه اینکه هرکی خواست اقدام شروع کنه از همون اول داروهای تقویتی رو هم برای خودش هم همسر شروع کنه همه ی آزمایشای لازم و بدن هردو و تغذیه خوب داشته باشن
من که سه ماهه اقدامم ورزشو شروع کردم تو خونه گرم میکنم و نرمش میکنم.قند و شکر رو حذف کردم حالا مهمونی چیزی .فقط مکمل اینا نمیخورم چون نرفتم دکتری چیزی
این ماه هم میرم برای اولین بار سونو فولیکول دعا کنین خوب باشه به آمپول نیاز نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دوسال بود اقدام کردم باردار نمیشدم ازمایشارم دادم مشکلی نبود اخر رفتم عکس رنگی دادم و دقیقا ماه بعد عکس رنگی باردار شدم.
اگه چندوقته اقدامید حتماا عکس رنگی رو برید
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
اگر لوله های رحم بسته باشه یا چسبندگی داشته باشه شاید بتونه باز کنه. برا من یکیش چسبندگی داشت که باز کرد برام.
کلا میفهمی لوله هات بازه یا نه
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅