2777
2789
عنوان

تخمک گذاری بارداری

67 بازدید | 9 پست

سلام خانما کمک،

من ۱۳ سیکلم( شب)که فرداش ۱۴ سیکل میشد اقدام کردم وی ترشح سفید ابکی کشدار بلند اومد رفتم بعد اقدام دستتشویی دیدم اون برای چیه؟

میتونم باردار باشم  اونجوری ؟

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم چند ماه د میخام برم تو اقدام میخام بخاطر تعیین جنسیت س ما رعایت غدایی کنم .پریودی هات چند س ...

گلم من ۱۲ ب ۱۲ میشم. البته چند روز همیشه زودتر میشدم دکتر قرص داد الان مرتبم 

منم بچه میخوام اولیه ۶ ماه اقدام

چی میخوای جنسیت؟

بعد رابطه طبیعی منم همیشه اینطورم ربطی ب بارداری نداره الان ک معلوم نمیشه

ی خانمه عکس گذاشته بود میگفت باردار میشه ادم نشونه خوبیه. اما میخواستم ببینم بچها تجربه دارن بگن ک بازم اقدام کنم امشبم یا همون ی روزدر میون؟

گلم من ۱۲ ب ۱۲ میشم. البته چند روز همیشه زودتر میشدم دکتر قرص داد الان مرتبم  منم بچه میخوام ا ...

یعنی هرماه سر یک روز مشخص میشی ؟؟من پریودی هام اصلا منظم نیست مثلا این ماه ۲۰ بشم ماه دیگه ۱۸ میشم بنظرتون دلیلش چیه اینک خوبه یا بد؟

سکوتم بند نمی آید......
یعنی هرماه سر یک روز مشخص میشی ؟؟من پریودی هام اصلا منظم نیست مثلا این ماه ۲۰ بشم ماه دیگه ۱۸ میشم ب ...

چند روز زودتر خوبه . من یبار وسط سیکلم ۱۴ پریودی خفیف گرفتم دکتر گفت اول باید مرتب بشی بعد جاب بچه سفت بشه وگرنه منم مثل شما بودم چندروز زوتر خوبم هست داری اماده میشی . نگفتی جنسیت چی میخوای بارداری اولیته؟

چند روز زودتر خوبه . من یبار وسط سیکلم ۱۴ پریودی خفیف گرفتم دکتر گفت اول باید مرتب بشی بعد جاب بچه س ...

ارزومه بچه اولم پسر باشه برام دعا کن و اینک واقعا دوستدارم یکی راهنماییم کنه اطلاعات پایین یگم

سکوتم بند نمی آید......
ارزومه بچه اولم پسر باشه برام دعا کن و اینک واقعا دوستدارم یکی راهنماییم کنه اطلاعات پایین یگم

من دهنم فاله برات از صمیم قلب دعا میکنم ب خیر و صلاح خداوند بچه اولت پسر باشه. برو میگیره دعام. خداروشکر کن. چون برای هرکسی دعا میکنم میگیره. ولی برای خودم دیگران باید دعا کنن. منم خیلی دلم بچه میخواد