2777
2789
عنوان

می خوام فردا حنا بزنم موهام

260 بازدید | 35 پست

شنیدم خیلی برای مو خوبه 

ریزش مو دارم 

موهام رو اصلا رنگ نمی کنم همینم اولین باره می خوام امتحان کنم 

شما گذاشتید ؟ راضی بودید ؟ چیکار کنم موهام قرمز شه چون مو مشکیم . 

قصد رنگ هم ندارم که بعد حنا زدن موهام بخواد سبز شه ( اینکه میگن ۶ ماه بعد باید رنگ کنی چون مو رو می سوزنه و سبز طاووسی می کنه )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه بار نه سبز میشه نه قرمز روی موی مشکی

تهش یکم قهوه‌ای طور کنه یا تو نور یه قرمزی قهوه‌ای ببینی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اصلا فایده نداره من گذاشتم هیچ فرقی به حال موهام نکرد اتفاقا برعکس وقتی دکلره کردم یهو موهام رشد خیل ...

جالبه 😶 چون اکثرا میگن خوبه 

راهکار خونگی امتحان نکردید برای درمان ریزش مو 

حنا واسه قدیما بود که اجازه نمیدادن دختر مجرد مو رنگ کنه. که خیلی هم بد میشه رنگ مو. تا ۵ سال که موه ...

من خودم رنگش رو دوست دارم مهم نی برام 

ولی مرسی گفتی آنچنان هم نمی خوام رو موهام بمونه بشه چند سال

چیکار کنم رنگ حنا بده

هرکاری هم کنی اونقدرا رنگ نمیکنه مو رو با یه بار

مگر اینکه موهات زود رنگ باز کنه و چندین‌بار بزنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
قصد رنگ زدن موهام رو ندارم آخه 

منم اصلا قصد نداشتم خواهر ولی یهو دیدم نشستم زیر دکلره و آرایشگر داره غر میزنه چرا نگفتی حنا داره موهات عروس هم بودم داشت از کله اش دود بلند میشد🤣😅