2777
2789
عنوان

صدای بچگونه داشتن اپشنه یا عیب؟!!!

251 بازدید | 17 پست

یه بار با نامزدم و دخترخالم(متاهلهرفتیم بیرون

بعد که رفت نامزدم گفت چرا صداش مث بچه هاست صدای تو اینجوری نیست

گفتم مگه صدای من بزرگه؟ گفت نه بزرگ نیست 

بعدش من ناراحت شدم توقع داشتم

فکر کردم منظورش اینه صدای دختر خالم قشنگهصدا من بده

حالا بهش میگم ناراحت شدم میگه واسم عجیب بوده یه ادم بزرگ صداش بچگونه 

باشه 

صدای تو قشنگتره دخترونس همینجوری یه چیزی گفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا از اون 

صداهاس که بدممیاد تو خیلی حساسی..ولی من نمیتونم از فکرم بیرونش کنم چون همیشه فکر میکردم صدای بچگونه قشنگتره و این یک تعریف محسوب میشه نه عیب!

عیبشن 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

یه حرفی زده چقدر برای خودت بزرگش کردی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم خوشم نمیاد 

اما 

معمولا آقایون از صدای اروم و لحن صحبت ملایم خوششون میاد و بیشترین جیزی ک تاثیر داره لحن و نحوه صحبت هس نه نوع صدا ک بچگونه باشه یا نباشه 

خود من ازافرادی که با صدا ی پخته ای ک با آرامش و شمرده صحبت کنن خوشم میاد 

عزیزم هر چیزیو برای خودت بزرگ نکن آسیب میبینی از هر حرفی سعی نکن نکته منفی در بیاری...صدا سلیقه ایه دیگه هر کسی یه طوری دوست داره نه تعریفه نه بدی فقط نظرشو گفت و تعجب کرد همین 

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

صدای من بچگونه اس، در این حد که پشت تلفن یک ناشناس زنگ برنه میگه بچه گوشی رو بده به بابات😵‍💫😵‍💫

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️