2777
2789

دخترم ۴ سال و نیمشه دلم واسش کبابه نه میتونم ببرمش نه بسپارمش به بابای خیانت کارش 

یکم دلداریم بدید اومد قهر خونه بابام 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم همه مرد ها خیانت کارن.نباید بخاطر خیانت زندگیتو ترک کنی .مورد داشتیم شوهره زن گرفت خانمش دست دختراش گرف رفت خونه باباش .شوهرشم خانمه رو اورد خونه خودش و دخترا از زن اولش گرفت .زن موند تنها و افسرده .تا جایی ک میتونی تلاش کن سر خونه زندگیت باش

خوشحال باش که از ی ادم خیانتکار که شما رو نمیبنه خودتو لیاقتتو ازش جدا کردی.. 

بهترین کار کردی عزیزم قوی باش محکم و خودتو تقویت کن و اماده کن واسه ی زندگی جدید..برای خودت و دخترت 

به خودت بیشتر از قبل برس که هرکسی شمارودید نگه اخی افتاد.. 

ادمی که ذات خیانکار داشته باشه هیچوقت هیچوقت درست نمیشه شک نکنید 

برای تمام کسانی که هنوز وانمود می‌کنند قوی‌اند به رغم آسیبی که به قلبشان رسیده: « درود بر شما، دور ...

کاش فقط کاش خدا صدامو میشنید اشک هامو میدید من با یه بچه آواره شدم 

عزیزممم همه مرد ها خیانت کارن.نباید بخاطر خیانت زندگیتو ترک کنی .مورد داشتیم شوهره زن گرفت خانمش دست ...

تا نبینی نمیدونی چقدر درد داره انشالله هیچ زنی این درد و نکشه من شدم مرده متحرک فقط بخاطر دخترم سرپام 

خوشحال باش که از ی ادم خیانتکار که شما رو نمیبنه خودتو لیاقتتو ازش جدا کردی..  بهترین کار کردی ...

منم میدونم درست نمیشه چون نمیخواد اون حتی به بچه خودش رحم نمیکنه فکر میکنه این هرزه ها واسش زندگی میشه بره دنبال لیاقت هاش اون لیاقت این زن و بچه رو نداره

عزیزممم همه مرد ها خیانت کارن.نباید بخاطر خیانت زندگیتو ترک کنی .مورد داشتیم شوهره زن گرفت خانمش دست ...

یعنی چی نباید بخاطر خیانت جدا بشی 

مغزت چطوره الان 

مگه مغز سگ خورده بمونه با شوهر اشغال و الدنگی ک پسفردا هزارتا مشکل اعصاب بگیره ک بمونه سر همچین خونه زندگی که چی بشه چهارتا روانی مثل شما اینجوری میگن ک مردا انقد بیشعور و وقیح شدن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه