2777
2789
عنوان

دو تا دخترام شپش گرفتن راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 22 پست

ببین فقط با سس مایونز رشک از بین می‌ره

قشنگ کف سرتون با ساقه های موتون رو سس مالی کن بعد مشمبا فریزر بکش روسرتون ۴,۵ ساعت بذار بمونه بعد رفتید حموم یکم با شونه مخصوص شپش موهاتو شونه کن و قشنگ بشور و اینکه حوله ها و پتو هایی ک استفاده کردینو قشنگ بنداز لباسشویی بهت قول میدم برطرف میشه من دوبار تاحالا مبتلا شدم با این روش ازبین بردم اگر جواب گرفتی برای ازدواج کردنم خیلی دعا کن ممنونت میشم ❤️

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کوچیکن موهاشون کوتاه کن رشک هارو درآوری ننداز تو خونه حتی اگه یه رشک بمونه باز روز از نو روزی از نو ۴ روز پشت سر هم ببر حموم با آب گرم موهاشون شونه کن نرم کننده بزن بعد حموم رشک هایی ک مونده در بیار از شونه های مخصوص بگیر همه پتوها و...بشور بزار جلو آفتاب موقع خواب  کلاه خواب بزار براشون یا با روسری ببند جلو آفتاب همش موهاشون شونه کن ان شاالله که میرن 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 

شامپو نرم کننده بزن قشنگ نرم بشه،ازین شونه هایی ک مخصوص رشک و شپشه لو دندونه هاش خیلی ریز و نزدیک ب هم هستن هم تهیه کنین و ی لگن آب کنین تو‌حموم،سرشون رو داخل لگن نگه دارین و شونه کنین تا جایی ک خسته نشدن بچه ها و خودتون انجام بدین اینکارو.ن رشکی میمونه ن شپش و نوچه ای.هفته ای یبار ،تا یماه انجام بدین.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
من کسی رو توی تهران می شناسم که با یک جلسه خوب خوب میشید  برای کسایی هم که شهرستانن ارسال داشت

اگر موردی نداره ادرسش رو بدین

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭