2777
2789

گذاشته رفته یه نامه گذاشت و رفت مگه میشه یه زندگی چندین چندساله روبایه نامه تموم کرد پس بچه چیه مگه پدر میتونه این همه وقت دوری بچشو تحمل کنه هیچ نشونی خبری ازش نداریم تازه یه خونه کوچک گرفتن با ارث پدر مامانم و یکمم ما کمکمشون کردیم خونه روبه نام مامانم زدیم انتظار داشت بزنیم به نام اون بازم اگه قابل اعتماد بود حرفی نبود سابقش خرابه اگه بنام اون بود یه روز میدیدیم اونم فروخته رفته مامانم باکلی بدهی گذاشت و رفت درسته معتاد نیس ولی ولخرجه خیلی ولخرج تو دلم یه کتابه سرگذشتم وقتی بچه بودمم یه بار بخاطر بیخیالی های بابام جدا شدن ولی بازم بخاطر من برگشتن الان مامانم میخواد غیابی جداشه خانواده همسرمم فهمیدن که بابام رفته حال دلم خیلی خرابه خودمم باردارم اونروز همسرم میگه اگه یه روز بچم از پدر بزرگش بپرسه چی بگم بهش !همیشه تو رویاهامون فک میکردیم خیلی واسه بچمون ذوق میکنن چونکه من تک فرزندم ولی چیشد ...انشاالله که فقط بسلامتی بگیریم بغلمون دلمون یکم شاد شه پارسال تو ۲۴ هفته بارداری بچم از دست دادم کلی خون جگرم کرد بابام میرف سرکار پول نمیاور یه عالمه هم بدهی میاورد عوض اینکه بفکر سیسمونی باشه اجاره چند ماهشونم من دادم بعضی وقتا خیلب دلم میگیره براخودم همیشه حسرت اینو داشتم که یه پدر مثل کوه داشتم که میتونستم بهش تکیه کنم ولی همیشه باعث سرافکندگیم شد ببخشین سرتون درد آوردم هیشکی نداشتم باهاش درد دل کنم 💔

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا یه شادی بررگ بذاره تو زندگیت همین روزای الهی آمین 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
چرااخه این چه مدل اخلاقیه

نمیدونم اینم شانس ماس یه بارم وقتی بچه بودم رفت بعد ۵ ماه برگشت یادمه تاچندوقت باهاش قهربودم مارو گذاشت تو خونه مستاجری و رفت ولی مامانم میگه ایندفه دیگه جدامیشم وقتی تو روزای سختم نیس میخوام کلانباشه

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

سلام عزیز دلم به فکر نی نیت باش 

شوهرتم حق نداره بگه بگم بابابزرگت کجای؟؟؟! همه مگه بابابزرگ دارن یا دیدن شون 

همین که گفتی نامه گذاشته و رفته فهمیدم عزیز دلم پدرت شکست خوردس توی اون زندگی شکست خورده و به قول شما سرافکنده بوده و ناراحتی شماها رو میدیده کم آورده و نتونسته دیگه تحمل کنه همین رفته تا شما راحت باشین و اذیت نشین با بودنش ان شاءالله هر جا هست عاقبت به خیر باشه 

برای همتون آرزوی آرامش میکنم🙏🏻❤