2777
2789

دوستان من یکی از دندونای آسیابم یکم پوسیدگی داشت هفته پیش پنجشنبه رفتم دکتر اونو پر کرد یه مدت با اون طرف غذا نمیخوردم چون دندن  کناریش عقل رو هم کشیده بود 

یه عکس انداختم ببینم چطور شده دندونم دیدم چندتا پوسیدگی کوچولو مونده یکشنبه رفتم پیشش گفت نه اون پوسیدگی متوقف شده از پر کردنم محکم تره من پر کردنی همه رو چک کردم اون قسمت نرم بود نیازی به پر کردن و تراشیدن نداره

خلاصه که از دیروز دوشنبه شروع کردم آروم آروم با این سمت دندونام غذا میخورم ولی دندونی که پر کردم یه چیزی میخوره بهش درد میکنه

امروز کرانچی خوردم خییلی بد درد کرد دردش انگاری با یه دندون پوسیده شکلات بخوری دردش اینجوری بود انگاری روش بازه و مواد غذایی خورده بهش دارم ولی در حالت عادی درو نداره فقط چیزی بهش بخوره لحضه ای درد میکنه سریع باید جویدن رو متوقف کنم 

خیلی ناراحتم  نکنه عصب کشی کنه؟ طبیعیه این درد؟ چیکار کنم؟

دیگم روم نمیشه برای بار سوم برم 🥺

شاید یه دندون دیگه ست؟

دکترت و عوض کن اگه خجالت میکشی

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یه دندون دیگه ست؟ دکترت و عوض کن اگه خجالت میکشی

اخه من انقدر خرج کردم دندون دردم اضافه بشه؟ 

خیلی گرونه دندن پزشکی برای یه پوسیدگی سطحی یک‌ونیم گرفت 

منم امشب دندونم پر کردم و درد نمیکنه و قرص و دارو هم نداد

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
نه پوسیدگی سطحی بود

برا همونه منم بعد پر کردن روز بعدش شدید درد گرفت زنگ زدم بهش میگه طبیعیه چون رو عصب پر شده اگه تا چند روز دیگه خوب نشد بیای اما خوب شد اما الان به سرد گرم حساسه نمیدونم چرا عصب کشی نکرد  فقط به فکر پولن من گفتم درستش کن برام اما فقط پر کرد ۸۵۰ تومن پول گرفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا همونه منم بعد پر کردن روز بعدش شدید درد گرفت زنگ زدم بهش میگه طبیعیه چون رو عصب پر شده اگه تا چن ...

از من ۱ونیم گرفت 

نمیدونم چهه خبرشووووونهو

دندونم در حالت عادی درد نداره یه چیزی میخوردم درد میکنه من یک‌هفتس پر کردم 

این چهارمین دندونی که پر کردم درد نداشت اولیش و یه سال پیش پر کردم و به گرم و سرد حساس بودم موقع غذا خوردن هم اذیت بودم ولی الان کاملا اوکی شده