2777
2789

مخصوصا مادر پدرم میان ناراحت میشه اخماش تو همه. دلم برا بابا مامانم میسوزه سالی یکی دوبار میان شوهرم ناراحت میشه ... نشون میده تو رفتارش بعد مادرش میاد من میخندم بهترین پذیرایی ...مامان بابام ۲الی ۳نفرن اما مادرشوهرم اینا همیشه تعداد زیاد مثلا آخرین بار ۹نفر . تازه منو اصلا دعوت نمیکنن منم نمیرم الان یساله دعوتم نکردن ... از خودمم برم مادرشوهرم اخم میکنه ... من چکار کنم شوهرم هروقت میره خونه بابام اینا احترام میذارن ‌بهش ، همیشه روی خندان خوش آمد اما این فک میکنه چون پدرم دستش خالیه فک میکنه وقتی بابام دعوتش میکنه من پولشو دادم!!!! تازه بابام زنگ میزنه بهش این میاد خونه بابام منت میذاره حالم ازین رفتارش بهم میخوره..‌

شما هم با خانوادش مثل خودش رفتار کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هم مثل خودش رفتارکن بفهمه چقدر بدجوره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یسری هاکلا اینجورین ازمهمون خوشش نمیاد

من خودم اینجوریم هروقت مهمون میادحالم بدمیشه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

این رفتار تووجود شوهرتون هست حتی اگه پدر مادرشما میلیاردر باشن اخلاق همسر شما همینه جدی نگیر وسعی کن اون لحظات که عزیرانتون پیشتون هستن نهایت احترام رو بذارین.. منم لنگه شوهر شما رو بیست وپنج ساله دارم 

برین مشاوره

مشاوره رفتیم میگه جدا شین مشاوره تو ایران اصلا قبول ندارم ما ک دعوا نمیکنیم فقط دلخوریم تنها مشکلمونم همینه مشاوره رو اصلا قبول ندارم ۱۰۰جلسه کلی پول ازت میگیره ک راه حلم بهت نمیده 

😂و منی که بابام و مامانم تعارف میزنن به همسرت بگو مهمونشیم میگم حقوق ندادن بابا جان انشالله یه وقت دیگه شوخی شوخی میگیم بعد بابام تماس میگیره داماد مهمانتیم همسرم میگه حاجی شما جون بخواه بابام میگه والا دخترم پافشاری میکنه حقوق نیس😂😂بعد همسرم میگه شما تاج سری حقوق چی میگه این وسط 

البته باوجود اینکه فعلا عقدیم اما چندسری بابام اینارو دعوت کردیم منو همسرم

بنظرم خونه بابات نبرش خودت برو فامیل شوهرتم تا مجبور نشدی دعوت نکن منم شرایط شما رو داشتم الان مثل چی پشیمونم که چقدر فامیل شوهرمو تحویل میگرفتم عوضش اگه مثلا برادرم میومد یه ساعت سر بزنه شوهرم بی احترامی میکرد

این رفتار تووجود شوهرتون هست حتی اگه پدر مادرشما میلیاردر باشن اخلاق همسر شما همینه جدی نگیر وسعی کن ...

خیلی دیوانس شوهرم ، مامان بابام در طبق اخلاص همیشه بهترین اخلاق دعوت پذیرایی اما این انگار پسر رییس جمهوره منت سر بابا مامانم میذاره ، منم خوشم نمیاد ازین رفتارش بقیه رفتاراش خوبه ولی دعوت مهمونش اگه فامیل من باشن اخماش تو همه

خیلی دیوانس شوهرم ، مامان بابام در طبق اخلاص همیشه بهترین اخلاق دعوت پذیرایی اما این انگار پسر رییس ...

میدونم.. منم همین مشکلو دارم و داشتم. ـتازگیا مهمونی رفت و امدمو گذاشتم روزایی که نیست تمام... چاره ای نیست.. لیاقتش همینه

😂و منی که بابام و مامانم تعارف میزنن به همسرت بگو مهمونشیم میگم حقوق ندادن بابا جان انشالله یه وقت ...

خداروشکر بابای من هیچوقت اینجوری نمیگه اونوقت شوهرم چنان بی احترامی کنه من آب بشم