2777
2789
عنوان

خوبی زیاد

98 بازدید | 9 پست

به همه همیشه خوبی میکنم چون میگم فقط از آدم یک خاطره میمونه اما از کسی سرآغ نگیرم هیچ کس سراغم رو نمیگیره همیشه تنها هستم دوستی ندارم اصلا منتظر میمونن که باهاشون اول سلام کنم واقعا چرا ؟ همه رو خودشون خط بکشی فقط تنها میمونی بدون علت دیدم بهم کم محلی یا اذیت میکنن با رفتارشون اصلا نمیدونم برای چی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

اندازه نگه دار که اندازه نکوست 

هم لایق دشمنست وهم لایق دوست

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

منم همینم ، اما با خودم میگم خوبی پیش خدا گم نمیشه. برا آخرت بدرد میخوره

واقعا تنهایی اذیت میکنه گاهی .خانمی دوبار منو در حد سلام دیده الکی امروز به من بی محلی میکرد دوبار هم از جلویم رد شد یعنی ببینیم اومد اونور میکنم

خولی بکن ولی به آدم درستش

خوبی شده نخواستم بکنم اما انقدر خواستن ازم که اصلا حسابش از دستم در رفته بعد کارش تموم شده شروع کرد به فحش دادن و مثلا قهر کردن