2777
2789

تازه رسیدیم اصلا پذیرایی نشدیم ک خواهرشوهرم شروع کردب شروهرم تیکه انداختن کمرم درد میکرد نیومدی ی سر بزنی دوماه خونه بودم و ..مادرشوهرمم افتاده بود وسط اونم طرفداریه دخترشو میکرد‌بجای اینکه جو رو اروم کنه منم چیزی نگفتم گفتم بین خواهر برادریه ارتباطی ب من نداره تا اینکه خواهرشوهرم بهم گفت تو فعلا چیزی نمیدونی بزار داداشت بزرگ بشه گفتم والا من از برادرم توقع ندارم هرکی زندگیه خودشو داره و البته همه چیز متقابله 

شوهرمم گفت من حالم خوب نبود خودت تا محله ما اومدی ی سر نزدی ولی ناراحت نشدم شوهرم واقعا ناراحتیشو نمیگه و توقعی نداره 

بازم مادرشوهرم بهمون میتوپید ول نمیکرد اخر شوهرم گفت ما اومدیم مهمونی این حرفا چیه

بهمون بی احترامی شد حرمت مهمونو نگه نداشتن 

تا اخر مهمونی مادرشوهرمم باهام بد رفتاری کرد سرسفره دستم نرسید خورشت بردارم گفت خودت بردار و خداحافظی هم نکرد

اینم بگم ک هم من هم شوهرم بهش زنگ زدیم حالشو پرسیدیم چند بار در حالیکه ک اون برای بچه برادرشم دیدنیش نیومد خونمون و خیلی موردای دیگ ک حتی زنگم نزد بهمون فقط انتظار ی طرفه دارن

از خواهزشوهرم ناراحت میستم از مادرشوهرم ناراحت شدم با رفتاراش حالا چی رفتاری کنم باهاش برم خونش با نه؟

وقتی اونا گلگی میکردن ،شماهم میگفتید همون موقع که بفهمند احترام متقابله

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

من اگه بودم همون وسط عین بمب میترکیدم میگفتم ببین عزیزم چیکار کردی که داداشت حالت براش مهم نبود

نه بیکاری زنگشون بزنی یا بری ببینیشون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونا احتمالا فکر میکنم تو پرش می‌کنی و نمیزاری بره سربزنه وگرنه دلیلی نداشت با تو بدرفتاری کنن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
خوب اونا احتمالا فکر میکنم تو پرش می‌کنی و نمیزاری بره سربزنه وگرنه دلیلی نداشت با تو بدرفتاری کنن

واقعا من کاری ندارم و اونجا هم خیلی خودمو کنترل کردم 

ازبس پرتوقعن همچی ی طرفه میخان و انتظار دارن

واقعا من کاری ندارم و اونجا هم خیلی خودمو کنترل کردم  ازبس پرتوقعن همچی ی طرفه میخان و انتظار ...

بنظرم زنگ بزن و بابت مهمونی تشکر کن و بعدش بگو دلخورم از رفتارتون

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.