2777
2789

سلام. پسرم ۶ ماهشه و رفلاکس پنهان و آلرژی داره. تو شهرمون متخصص آلرژی کودکان فقط یکی دوتا هست.دکتر خوب میشناسید که ویزیت آنلاین یا تلفنی انجام بده؟

توی سایت های آنلاین زیاد هست تما نمیدونم کدومش خوبه

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من آلرژی رفلاکس پنهان و عدم تحمل لاکتوز داشت 

خیلی بیقرار بود بی نهایت بی قرار تا دوماهگی ده تا دکتر بردم که بفهمم چشه دیگه دوماهگی بهروز مقدادی گفت رفلاکس پنهان و عدم تحمل لاکتوز بعد که غذاشو شروع کردم دیدم به مواد غذایی هم واکنش میده بدنش میریخت بیرون و بی قرارتر میشد تا الانشم نمیدونم چجوری بزرگش کردم واقعا سخت بود درکت میکنم فقط امیدوارم آلرژی بچت زودتر خوب شه مقدادی هم حرفش زیاد سند نیست من برای عدم تحمل لاکتوز قبل شیردهی ۵ قطره ایزی کول میدادم که آنزیم لاکتاز داره الان نیست  ایرانیش هست میلکازیم بخر ببین به دردت میخوره آلرژی هم کم کم خوب میشه پسر من به گندم و موز و گوشت آلرژیش خوب شده اما به لبنیات و تخم مرغ و شکلات و افزودنی ها نه  

پسر من آلرژی رفلاکس پنهان و عدم تحمل لاکتوز داشت  خیلی بیقرار بود بی نهایت بی قرار تا دوماهگی ...

میدونی مشکل اصلی من اینه نمیدونم به چی آلرژی داره. حالا خودمم رژیم سختی شروع کردم ببینم‌چی میشه. جواب آزمایش خونش برای آلرژی اومده همه رو زده منفی اما دکتر کودکانش قبولش نداره. شبها مدام میاد تو گلوش و بیدارش میکنه بخاطر رفلاکس پنهانش

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
عدم تحمل لاکتوز با رعایت رژیم غذایی خوب نمیشه چارش فقط با شیرخشک ال افه یا قطره لاکتاز با شیر مادر چ ...

خیلی کوچولو بود یه ماه میلکازیم خورد. یعنی دوباره شروع کنم؟ الان ۸ ماهشه

عزیزم بچه تونخوب شد؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عزیزم بچه تونخوب شد؟

راستش آزمایش خون آلرژی دادم. با یه دستگاهی که دکتر آلرژیش گفت بهترین دستگاهه. فکرکنم الکس اسمش بود. جوابش منفی شد یعنی آلرژی نداره. اما میگن منفی کاذب ممکنه داشته باشه. هنوزم نمیدونم اگه آلرژی داره آلرژیش به چه ماده غذایی هست. رفلاکسشم خوب نشده. پنهانه یعنی همش میاد تو گلوش قورت میده. اما اکثرا بزرگ که میشن خوب میشن. پسر من متاسفانه جز موارد نادره

راستش آزمایش خون آلرژی دادم. با یه دستگاهی که دکتر آلرژیش گفت بهترین دستگاهه. فکرکنم الکس اسمش بود. ...

سلام منم علایم بچم دقیقا مثل مال شما بود . شما بچت خوب شد الان فک کنم باید ۱۸ماهش باشه

سلام خوبیدرفلاکس پسرتون چطوره خوب شد؟دختر منم رفلاکس پنهان دارهمیشه بگی چه علایمی داشت پسرت

سلام عزیزم. پسرم بعد از ۴۰ روز موقع شیر خوردن سرشو میداد عقب و بدنشو کش و قوس میداد و گریه میکرد و آروم آروم تو بیداری شیر نمیخورد و توی خواب میخورد‌. تا میخوابید میومد تو گلوش و قورتش میداد و بیدارش میکرد. وزن گیریشم کم شد. فکرکنم حدودا از دو و نیم ماهگی نکسیوم یا همون اس امپرازول خارجی خورد. کمک کرد گلوش نسوزه و تو بیداری هم شیر بخوره هرچند کم اما دیگه گریه نمیکرد موقع شیر خوردن‌. اما کماکان رفلاکس و خواب بد رو داشت. خوابش البته یکم‌بهتر شد. دیگه الانم که ۲۱ ماهشه قرص رو چند ماهه قطع کردم اما رفلاکس داره اما نه در حد نوزادیش. خیییییلی بهتره شکر خدا. میخوام ان شاءالله عید از شیر بگیرمش. دکتر میگه از شیر بگیری بهترم‌میشه. توکل بخدا. البته پسر من رفلاکسش از نوع شدیده چون تو خانواده ارثی زیاد داریم. ان شاءالله بچه شما زودتر خوب میشه. از یک سالگی کلا بهتر میشن