2777
2789
عنوان

سکته مغزی

131 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان نامزد من فشارخون داره هر موقع استرس اینا میکشه فشارش بالا میره قرص هم مصرف میکنه

همیشه ترس از,خدای نکرده از دست دادنشو دارم خیلی از سکته مغزی میترسم

از هرچی بترسی پیش میاد خواهشا ترستو بزار کنار 

زندگی به من آموخت، که همیشه منتظر حمله احتمالی کسی باشم که،به او خوبی فراوان کردم   هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط،مهم اینه سکه وقتی داره رو هوا میچرخه میفهمی دلت میخواد:شیر بیوفته یا خط:)                                                          حتی وقتی مست بودمو همه چیو دوتا میدیدم تو برام یدونه بودی:))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم مطلق حذف نمک وروغن وشکربگیره بعد۳سال افت فشارهم پیدامیکنه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
رژیم واسه فشارخون رو از کجا تهیه کنم

من فشارخون داشتم ارثی ووحشتناک

دکتداگفتن فقط بادارومیشه کنترلش کردوخوب نمیشی

مثل همیشه دکترابلانسبت بعضیاشون ضرمفت میزنند

۳سال رژیم گرفتم روغن ونمک وشکرنخوردم

روغن زیتون گاهی درحد۱قاشق نمک فقط نمک نون وشکرهم صفروچای کمرنگ با۲عددکشمش و.....الان حدود۱۴سال هستش افت فشاردارم حتی توی بارداری فشارم پایین بودوحداکثر۱۱شد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
من فشارخون داشتم ارثی ووحشتناک دکتداگفتن فقط بادارومیشه کنترلش کردوخوب نمیشی مثل همیشه دکترابلانسب ...

خوش خبر باشی عزیزم

اخه همسر من اخه موقع استرس داشتن هم فشارش بالا میره

من فشارخون داشتم ارثی ووحشتناک دکتداگفتن فقط بادارومیشه کنترلش کردوخوب نمیشی مثل همیشه دکترابلانسب ...

خوش خبر باشی عزیزم

اخه همسر من اخه موقع استرس داشتن هم فشارش بالا میره