2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرب شکم و اینا پهلو داری؟

سلام خانمی ،،مگه ربط داره ،،،برام‌جالب بود بدونم ؟؟

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
سلام خانمی ،،مگه ربط داره ،،،برام‌جالب بود بدونم ؟؟

سلام عزیزم بله

چربی که دور شکم و پهلو و کل بدن باشه خونو الوده میکنه تو بعضیا بصورت لکه بعضیاجوش بعضیا تیرگی زیرچشمو بقیه ی جاهای صورت خودشو نشون میده

سلام عزیزم بله چربی که دور شکم و پهلو و کل بدن باشه خونو الوده میکنه تو بعضیا بصورت لکه بعضیاجوش بع ...

چه جالب نمی‌دونستم ،،جسارتا راه کاری هم براش هست اطلاعی دارید؟ برا یکی از دوستان میپرسم راهنمایش کنم عذر میخوام وقتتون و میگیرم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اختیار داری اخه مشکلش چیه دقیق بگو؟

دقیقا مثل همین کاربر زیر چشمش گود هستش ویکم تیره هست چیه لک کم رنگ روی گونه تازگی زده  و شکم و پهلو داره با وجودی که فعالیتش زیاده و تا جایی که می‌دونم اصلا ادم‌پر خوری نیست خیلی رعایت می‌کنه ولی بهم‌کفتش که جدیدا جوش ببخشید چرکی روی بدنش میزنه اینم بگم خیلی تلاش می‌کنه که این یکم شکم و پهلو رو آب کنه ولی انکار نمیشه ،،،،،،برا همین شما گفتید تعجب کردم و گفتم شاید ربطی داشته باشه اینم بگم با کوچکترین چیزی که به بدنش بخوره حالت کبودی پیدا می‌کنه مثلا یه پلاستیک میوه رو بدست بگیره اون خط تا چند روز میمونه و دیر از بین می‌ره ،عذر می‌خوام طولانی شد کامل گفتم که در جریان قرار بگیرید شاید تونستم راهنمایش کنم 

دقیقا مثل همین کاربر زیر چشمش گود هستش ویکم تیره هست چیه لک کم رنگ روی گونه تازگی زده  و شکم و ...

ممکنه مشکل پریودم داشته باشه

باید وزنش بیاد پایین

واسه صاف کردن خون میتونه اینا رو بخور که دم دستن

کمی بعد از ناهار و شام یک استکان ابغوره

دمنوش لیموترش طبیعی با کمی عسل چون خیلی ترش باشه اذیت میشه این دمنوش خونشو خیلی پاک میکنه روزی دوبار خیلی بهتره

یک عدد لیموترش کوچیک تو یه قوری یا یه لیوان اب جوش خورد خورد میشه با کمی عسل وقتی ولرم شد روزی دوبار خیلی عالیه

دمنوش زرشک وحشی یا سیاه از عطاریا هست 

روزی یه قاشق غذاخوری زرشک در یک لیوان اب جوش وقتی ولرم شد میخوره

روی این لیوانا هم باید نعلبکی چیزی گذاشت که حسابی دم بکشه

اگه عرقیات گیاهیم بخواد بخوره وضع فرق میکنه باید اینارو بخره که ترجیحا دست ساز باشه

عرق شوید

عرق زیره سیاه

عرق کرفس

این سه تارو بخره همه رو با هم بریزه تو یه قابلمه وقتی قاطی شدن دوباره بریزه تو ظرفای خودشون

روزی دو استکان بخوره بعد از غذا

اگرم مشکل قاعدگی داره اون بحثش جداس

ولی چربیاش بسوره بره مشکل قاعدگیشم حل میشه

جدای از همه ی اینام ضد لک وروشن کننده از داروخونه ڀگیره میتونه کمیشو بزنه به زیرچشمش واسه تیرگی صورت و زیرچشم

ممکنه مشکل پریودم داشته باشه باید وزنش بیاد پایین واسه صاف کردن خون میتونه اینا رو بخور که دم دستن ...

لطف کردید ،،شرمندتونم فقط سوال آخر با راه کاری که گفتید ،،،احتمالا شکم و پهلو هم میشه که ابشون کنه؟؟یادم رفت که بگم وزن بالایی نداره یعنی چاق نیست فقط یکم شکم و پهلو داره در حدی که شلوار میپوشه پیدا نیست صاف صاف ،،خودش خیلی اذیت میشه