2777
2789
عنوان

عنبر نسا و عفونت قارچی

484 بازدید | 8 پست

کسی استفاده کرده راضی بوده میگن خوبه میترسم استفاده کنم

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

عنبر نسا یک داروی طبیعی است که به عنوان محلول یا کپسول موجود است. این دارو به طور عمومی برای مشکلات عفونت‌های قارچی مانند عفونت‌های مهبلی استفاده می‌شود. اما اگر شما عفونت قارچی دارید، بهتر است بهترین تصمیم را در مورد درمان خود با پزشک خود بگیرید. پزشک شما می‌تواند تشخیص دقیق‌تری از نوع عفونت قارچی بدهد و داروی مناسبتری را تجویز کند. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید و به تجویزات و راهنمایی‌های او پایبند باشید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی خوبه من قبلا استفاده کردم

عفونت قارچی داشین یا باکتریایی درمان شدین؟

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

عنبر نسا یک داروی طبیعی است که به عنوان محلول یا کپسول موجود است. این دارو به طور عمومی برای مشکلات ...

همش قرص و پماد میده هرماهم قرص و پماداش عوض میشه ولی خوب نمیشم ک نمیشم

قارچی عزیزم کلا انبر نسا واسه عفونت خیلی خوبه

خدا کنه منم خوب شم😭

عزیزم کلینداماکسین ۲درصدم عالیه ولی بازم با مشورت پزشک استفاده کنی بهتره

پزشکم اخرش گفت برو خودتو با جوش شیرین بشور 😕