مای بیبی سایز ۵ براش میبندم ک تازگی سایزشو عوض کردم سایز ۴ واسش تنگ شده بود این اندازه س اما چندروزه مدفوعش شل هس اسهال نداره ها ولی شله و کار هرروزمه لباس شستن و 💩💩 پاک کردن ازکمر میزنه بالا .. خسته شدم 😭مشکل کجاس 😭
ببین پشتش چن تا دستمال کاغذی بزار . من اون کارو میکردم . نمیزاشت بیاد بالا
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه
اره قشنگ تا میزنم جلو عقبو شلم نمیبیندم ولی نمیدونم چرا پوشکش جلوش خالیه ب پشت پره 🤢🤢 سایز ۶ مطمئن ...
ن زیاد بزرگ نگیر خوب نیس هم بیرون میزنه هم برای پاها خوب نیس پرانتزی میکنه. سایز پنج میبندی؟ بچتون چند کیلوعه؟ دختر من فکرمیکنم ۱۰ ۱۱ کیلو باشه ۴مولفیکس میبندم. مارکو عوض کن شاید فرجی شد
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
شاید خیلی بزرگ میبندی؟ خیلی تپله من تا ۱۸ ماهگی که از پوشک گرفتمش سایزش فقط بستم اصلا به ۴ نرسید
مایبیبی کلا قواره ش نسبت ب بقیه پوشکا کوچیکتره ...قبلا ۴+ میبستم اواخر تنگش بود ۵ خوبه اندازش ... ن اتفاقا لاغره ده و دیویست بود مریض شد اومد رو ۹۹۰۰ الانم ک استپ کرده ... پاهاشم لاغررررر
اره درست خط باسنش . از پشت بزار اونا نمیزارن پی پی بیاد بالا .
چرا نم میشن ولی جلوی مدفوع گرفته میشه .
بعدشم زود ک پی پی کرد بشور چون میشینه از عقب فشار میده میاد بیرون
دوستای گلم بهتون دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه