2777
2789
عنوان

چیکار کنم ک بچم از پشت پوشکش نم نده؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پشتش چن تا دستمال کاغذی بزار . من اون کارو میکردم . نمیزاشت بیاد بالا

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   
اینارو میشه ب ۱۵ ماهه داد ؟

شاید خیلی بزرگ میبندی؟

خیلی تپله

من تا ۱۸ ماهگی که از پوشک گرفتمش سایزش فقط بستم اصلا به ۴ نرسید

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اره قشنگ تا میزنم جلو عقبو شلم نمیبیندم ولی نمیدونم چرا پوشکش جلوش خالیه ب پشت پره 🤢🤢 سایز ۶ مطمئن ...

ن زیاد بزرگ نگیر خوب نیس هم بیرون میزنه هم برای پاها خوب نیس پرانتزی میکنه. سایز پنج میبندی؟ بچتون چند کیلوعه؟ دختر من فکرمیکنم ۱۰ ۱۱ کیلو باشه ۴مولفیکس میبندم. مارکو عوض کن شاید فرجی شد 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شاید خیلی بزرگ میبندی؟ خیلی تپله من تا ۱۸ ماهگی که از پوشک گرفتمش سایزش فقط بستم اصلا به ۴ نرسید

سایز ۳ منظورم بود

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
شاید خیلی بزرگ میبندی؟ خیلی تپله من تا ۱۸ ماهگی که از پوشک گرفتمش سایزش فقط بستم اصلا به ۴ نرسید

مایبیبی کلا قواره ش نسبت ب بقیه پوشکا کوچیکتره ...قبلا ۴+ میبستم اواخر تنگش بود ۵ خوبه اندازش ... ن اتفاقا لاغره ده و دیویست بود مریض شد اومد رو ۹۹۰۰ الانم ک استپ کرده ... پاهاشم لاغررررر 

یعنی از داخل پوشک دستمال بزارم ؟ بعد نم نمیکشن ؟

هم داخل پوشک میتونی بذاری هم میتونی وقتی پوشکو بستی چنتا دستمال تابزنی از قسمت کمر بفرستی تو. ولی زباد هم پایین نده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مایبیبی کلا قواره ش نسبت ب بقیه پوشکا کوچیکتره ...قبلا ۴+ میبستم اواخر تنگش بود ۵ خوبه اندازش ... ن ...

نمیدونم من بی بی کینگ می‌بستم فقط تا ۳ رفتم

ن زیاد بزرگ نگیر خوب نیس هم بیرون میزنه هم برای پاها خوب نیس پرانتزی میکنه. سایز پنج میبندی؟ بچتون چ ...

قبلا مولفیکس میبستم نم میزد موقعی 

ک۲ مولفیکس اندازش بود مایبیبی ۳ خوب بود کلا قواره ش کوچیکتره ... میترسم حساسیت داشته باشه وزنش۹۹۰۰

یعنی از داخل پوشک دستمال بزارم ؟ بعد نم نمیکشن ؟

اره درست خط باسنش . از پشت بزار اونا نمیزارن پی پی بیاد بالا . 

چرا نم میشن ولی جلوی مدفوع گرفته میشه . 

بعدشم زود ک پی پی کرد بشور چون میشینه از عقب فشار میده میاد بیرون 

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه