2777
2789

حالا جدایی ما خیلی طولانی بود خیلی بد کات کردیم داره ۶ ماه میشه خواستم فراموش کنم اما نشد خیلی دوسش داشتم ۱ ماه تمام هم کلی دعا کردم که برگرده اما برنگشت 

درکتون نمیکنم 

بابا دندون لق و بکن بنداز دور

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار به حساب این که قسمتت نیست و خدا بهترینارو برات میخواد عزیزم.. هیچوقت با اصرار از خدا چیزیو نخو ...

چه قسمتی آخه وقتی چند ماهه من ناراحتم 

خدا اگه بهترینو میخواد پس کو من با اون خوشحال بودم

ول کن. اونی که با هزار خواهش و تمنای خودش اومد گرفته چی شده که حالا اونی با دعا برگرده چی شه😃 

والا ببین من یکیو دوست دارم ولی اون حسمو نمیدونه همیشه هم خب آرزومه بهش برسم ولی هیچوقت مثلا خیلی خیلی اصرار نکردم که بشه

کسی که رفته رو بذار بره! ارزش دعا کردن نداره! سعی کن تمرکز کنی روی خودت و دنبال راهی باشی که با این ...

یعنی با دعا نمیاد؟اخه اگه خدا اونو به کس دیگه بده چی 

چرا باید بده به کسه دیگه به من نده

چه قسمتی آخه وقتی چند ماهه من ناراحتم  خدا اگه بهترینو میخواد پس کو من با اون خوشحال بودم

تو ایندرو نمیتونی پیش بینی کنی.. 

من خودم تازه جدا شدم از نامزدم حالم بهتر از تو نیست..

بسپرش به دست همون خدا بگو خدایا مواظبش باش و خوشبختش کن..

خدا برا توهم ی برنامه جدا داره..

به خدا اعتماد کن تا ببین چجوری زندگیت جلو میره