2777
2789

دوروز پیش ایرانسل من نصب کردم خط شوهرمو وارد کردم کد بهش اومد بهم داد بعد هی چک میکردم با کی حرف میزنه و به کی پیام میده و شماره هاشونو سیو میکردم تا ببینم عکس پروفایلشونو دوتاش زن بودن عصابم خورد شد گفتم بزارم یه هفته بگذره اگه  بازم باهاشون تماس داشت بهش بگم که نتونستم خودمو نگه دارم ودیروز گفتم ولی نگفتم از کجا شماره هارو گیراوردم 

بهش گفتم زنگ بزنه به جفتشون گفت مشترین گفتم عیب نداره زنگ بزن زنگ زد یکیشون مشتری بود واقعا خانم بود وخیلی معدبانه حرف زد واصلا شماره اشو سیوام نداشت ولی اون یکی وسیو داشت ولی به اسم مردبااینکه من مطمئن بودم زنه زنگ زدو نزاشت رو بلند گو بادادوبیدادام گذاشت گفت بخدا دوست دختر رفیقمه میخوام اشتیشون بدم زنگ زد بهش گفت مگه شما توفلانی نیستی اونم گفت نه وقطع کزد بعدش هرچی شوهرم زنگ زد برنداشت و بعد که برداشتم شوهرم گفت بخدا این کرم دارع میخواد اذیت کنه وفلان واون جواب داد ولی همسرم نزد روبلندگو بهش گفت چرا علکی میگی نیستم وفلان بعدم همسرم قطع کزد اون پیام داد فلانی (همون رفیق همسرم)کجاس و نگرانشم بنظرتون چیکارکنم قهرکردم خونه بابامم 

ازش متنفرشدم فقط به جدایی فک میکنم که تمومش کنم راهکاربهم یادبدین مطمئنم میخوادپاشه بیاد اینجا اومد چیکارکنم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

باید با خط اون نصب کنی تا متوجه بشی؟؟؟ 

بعدشم چ پیامی رد و بدل میشه هم مشخص میشه؟ 

ی توضیح بده درموردش

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با خط اون نصب کنی تا متوجه بشی؟؟؟  بعدشم چ پیامی رد و بدل میشه هم مشخص میشه؟  &n ...

نه فقط میزنه چه ساعتی حرف زدن چه ساعتی پیام داده

خوشم میاد که برات ارزش و احترام قائله و هم کد ورود به ایرانسل من رو بهت داده ، و هم بخاطر خواسته ی تو به خانم ها زنگ زده  ، دوست داره ، ولی باید رفتارش رو اصلاح کنه ؛

خوشم میاد که برات ارزش و احترام قائله و هم کد ورود به ایرانسل من رو بهت داده ، و هم بخاطر خواسته ی ت ...

میدونه جدی ام تو زندگی و پشتم به خانوادم گرمه و بخوام جداشم میشم 

باید یکم صبر میکردی تا مطمئن بشی من یکم شک دارم شاید راست بگه

راستم بگه نباید اسم یه دختر و به اسم یه مرد سیو کنه وخودشم میدونه من سر اینجورچیزا بی نهایت حساسم

بگو اگه دوس دختر دوستته بگو  دوستش پرینت تماساشو بگیره بیاره مگه نمیگه دوست دختر اونه طبیعتا حر ...

هیچ وقت نمیره ابروشو پیش رفیقش ببره که مثلا پرینت بگیر

میفهمم  ولی گه راست بگه قابل بخششه پیام بالاییمو بخون

برامن دیگه قابل بخشش نیست فقط دوست دارم خانوادش نیان جلو و یجوری رفتار کنن مثل همیشه منو مقصرجلوه بدن و قبح ماجرارو بریزن فقط دوست دارم برم داداخواست طلاق بدم ولی بلد نیستم

پس چطور به خاطر رفیقش حاضر شده همچین کاری کنه 

همسرمن برا این رفیقش خیلی بیش از حد مایه میزاره ولی درصورتی که اون اینجوری نیست مقابلش