دوروز پیش ایرانسل من نصب کردم خط شوهرمو وارد کردم کد بهش اومد بهم داد بعد هی چک میکردم با کی حرف میزنه و به کی پیام میده و شماره هاشونو سیو میکردم تا ببینم عکس پروفایلشونو دوتاش زن بودن عصابم خورد شد گفتم بزارم یه هفته بگذره اگه بازم باهاشون تماس داشت بهش بگم که نتونستم خودمو نگه دارم ودیروز گفتم ولی نگفتم از کجا شماره هارو گیراوردم
بهش گفتم زنگ بزنه به جفتشون گفت مشترین گفتم عیب نداره زنگ بزن زنگ زد یکیشون مشتری بود واقعا خانم بود وخیلی معدبانه حرف زد واصلا شماره اشو سیوام نداشت ولی اون یکی وسیو داشت ولی به اسم مردبااینکه من مطمئن بودم زنه زنگ زدو نزاشت رو بلند گو بادادوبیدادام گذاشت گفت بخدا دوست دختر رفیقمه میخوام اشتیشون بدم زنگ زد بهش گفت مگه شما توفلانی نیستی اونم گفت نه وقطع کزد بعدش هرچی شوهرم زنگ زد برنداشت و بعد که برداشتم شوهرم گفت بخدا این کرم دارع میخواد اذیت کنه وفلان واون جواب داد ولی همسرم نزد روبلندگو بهش گفت چرا علکی میگی نیستم وفلان بعدم همسرم قطع کزد اون پیام داد فلانی (همون رفیق همسرم)کجاس و نگرانشم بنظرتون چیکارکنم قهرکردم خونه بابامم
ازش متنفرشدم فقط به جدایی فک میکنم که تمومش کنم راهکاربهم یادبدین مطمئنم میخوادپاشه بیاد اینجا اومد چیکارکنم