2777
2789

من تازه دو روز متوجه شدم باردارم و چون تو این دو روز هی تحقیق میکردم متوجه شدم سزارین اختیاری نیست حالا سوالم اینکه بیمارستان خصوصی هم اختیاری نیست؟؟چون من که بیمارستان دولتی نمیرم و تو دولتی فکر کنم اجبار باشه دزست یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هفت خان رستم را پشت سر بذار دوران بارداری خیلی سختر تر از زایمانه استرس و غربالگری و ازمایشهاو از همه بدتر 4ماه اول و تهوع شدیدو ماهای اخر که نمیتونی تکون بخوری تا ب زایمان برسه بنظرم 32هفته که شدی ب زایمان فک کن.

تحمل زایمان ندارین واس چی بچه دار میشین زایمان تازه اولشه بچه کلی سختی داره🤦‍♀️

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

این کلمه زاییدن چیه هی میگید.. بگو فارغ از بارداری.. بعدم هنوز زوده فعلا ازمایشات سلامتی و چکاپ هارو برو.. بعد بقول خودت برو خصوصی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خصوصیا هم خیلی ناز می کنن خیلی سخت قبول می کنن ،شما پیش دکتری بروکه توبیمارستان خصوصی کار می کنه سهامم داشته باشه که بهتر ،راحت بهت نامه میده

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد