الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فرداشب میخونم واست ب نیتتم دعا میکنم باچش گریون دل شکسته دعاگوتم دعایم کن ابجی یک کاربر خست نخودچی ۱۴۰۳ اونم دعاکن داداش بیمار داره خیلی دعاش کنید الهی دلمون خوش کن واسه حاجت دلم حال دلم مشکلم غمم اونچیزی ک ازخدا میخام دعاکنید لطفا وقت اذانه موذن اینجا الان الله اکبرگف الهی اجابت بشی استاتر و بقیه الهی خوش باشیدالهی
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
من فرداشب میخونم واست ب نیتتم دعا میکنم باچش گریون دل شکسته دعاگوتم دعایم کن ابجی یک کاربر خست ...
تورو خدا برا منم دعا کنین بخدا دیگه توان زندگی کردن ندارم
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
الله فرزند صالح بهت بده همان هايى كه مى گويند: پروردگارا! از همسران ما فرزندانى به ما عنايت كن كه باعث روشنى چشم ما گردند و ما را براى اهل تقوا پيشوا قرار دهوَٱلَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبۡ لَنَا مِنۡ أَزۡوَٰجِنَا وَذُرِّيَّـٰتِنَا قُرَّةَ أَعۡيُنٖ وَٱجۡعَلۡنَا لِلۡمُتَّقِينَ إِمَامًا
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.