2777
2789
عنوان

دل درد

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 48 پست

عزیزم باهاش صحبت کن که دقیقا مشکلش چیه منظورم همبن مبحث استرس حتما با هم پیش یک روانشناس یا مشاور برید خیلی خیلی کمک کننده اس که تحت نظر باشه چون اگر دلدردش بخاطر استرس مدیریت نشه تبدیل به آی بی اس یا روده عصبی میشه که فوق العاده بیماری سختیه و به کل از زندگی ادمو ساقط میکنه اصلا ی چیزی میگم یچیزی میشنوی پس حتما جدی بگیر بهش ارامش بده و با هم پیش شخص سوم آگاه برید که دلگرم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باهاش صحبت کن که دقیقا مشکلش چیه منظورم همبن مبحث استرس حتما با هم پیش یک روانشناس یا مشاور بر ...

خیلی باش همراهی می کنم مشاوره هم سه جلسه داره میره خیلی باش صحبت می کنم

نه. یا معدش سرد شده اگر طبعش سرده یا دردش عصبیه و از استرسه.

ببخشید خیلی سوال می کنم ممکنه سردی بهش خورده آخه یه شب قبل اینکه اینطوری بشه پتو رو زده بود اون ور به شدت هم سردس شده بود روز بعد گف شکمم درد داره 

[QUOTE=317533515]یعنی ممکنه چیزی مونده باشه تو این ده روز؟که ببخشی. همون خاکشیری که باش شربت درست می ...

نه عزیزم چیزی نمونده دل دردی که بیش از یکی دو هفته طول بکشه معمولا عصبیه فقط سعی کن ارومش کنی ولی از لحاظ غذا بهش برس چیزای های مقوی بهش بده برا اسهال موز خیلی خوبه