2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری دوم

143 بازدید | 14 پست

بچها کسی بوده مث من از بارداری دوم وحشت داشته باشه

انقد حالم بده و استرس دارم

از طرفی هم شوهرم بچه دوم میخاد

نمیدونم چیکار کنم😭

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

من بعد از بارداری اولم کیسه صفرامو عمل کردم

برای همین از دومی میترسم

میترسم باز یه بلایی سرم بیاد

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

بچت چن سالشه؟

من از لحاظ جسمی امادم

ولی ذهنمو روحم داغونه

خدایا خونواده‌ی ۳نفرمون رو از همه بلاها حفظ کن...😍مرد رویاهای من با تمام وجود دوستت دارم وتاآخرین نفس کنارت هستم.😚😚..دختر قشنگم الهی تو زندگی بهترینها برات رقم بخوره😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم بچه دوم میخواد به شدت،و من به همون شدت مخالفم!اصلا اصلا اصلا نمیخوام!جلوگیریمون بعد بچه اولم طبیعی بوده اما الان متوجه میشم که بعضی وقتا رعایت نمیکنه و میخواد مثلا کلک بزنه..... منم قایمکی قرص جلوگیری میخورم!هرچند که تاحالا هزاربار بهش گفتم اما کو گوش شنوا!خیلی میترسم باردار بشم!نمیدونم به این قرصا اعتمادی هست یا نه!

منم شوهرم بچه دوم میخواد به شدت،و من به همون شدت مخالفم!اصلا اصلا اصلا نمیخوام!جلوگیریمون بعد بچه او ...

نه شوهرمن اهل کلک و این چیزا نیس

باهام صحبت کرده هزار بار و منم قبول کردم

اما همینکه میگه جلوگیری نکنم انگار تشنج میکنم

شما چرا بچه نمیخای دیگه؟

منم شوهرم بچه دوم میخواد به شدت،و من به همون شدت مخالفم!اصلا اصلا اصلا نمیخوام!جلوگیریمون بعد بچه او ...

برو ای یو دی بزار که خیلی مطمئن تره قرصه

نه شوهرمن اهل کلک و این چیزا نیس باهام صحبت کرده هزار بار و منم قبول کردم اما همینکه میگه جلوگیری ...

نمیتونم ،اعصابشو‌ندارم،اصلا از نظر ذهنی توانایی پذیرششو ندارم!نمیخوام!بخدا بفهمم باردارم شاید کارم به خودکشی هم برسه!از لحاظ روحی نمیکشم!هر ماه با ترس و لرز میشینم منتظر تاریخ پریودیم!

دقیقا منم از لحاظ روحی اماده نیسم

نمیدونم اگه حامله بشم چی در انتظارمه...

کاش مردا یکم درکمون میکردن😭😭

میترسم‌ بفهمه!اگه بفهمه اینقدر جدی جلوش وایسادم فکر کنم مساله بینمون بالا بگیره!نهر چند خیلی جدی بهش ...

اگه دستگاه خوب بگیری و دکتر خوب برات بزاره خودتم متوجه نمیشی چه برسه شوهرت

از قرص خیلی بهتره

میترسم‌ بفهمه!اگه بفهمه اینقدر جدی جلوش وایسادم فکر کنم مساله بینمون بالا بگیره!نهر چند خیلی جدی بهش ...

چن سالته و بچت چنسالشه؟

بچه اولت چند سالشه؟مال من ۴سال 

منم عید ۴سالش میشه

خودمم ۲۵ سالمه

من ۳۵ سالمه،باورت میشه دعا دعا میکنم یائسه بشم!

خب سنتم نسبت به من بالاس

برو دستگاه بزار خیال خودتو راحت کن